Op tafel
Ik zit altijd de logjes van andere te lezen met de tekst “what dit we eat” en ik haal daar toch wel wat recepten van weg hihi. Aangezien ik weinig te melden heb op de site en toch wel bruis van de energie in me vingers op het toetsenboord wil ik dan ook zoiets gaan doen maar dan niet per week maar gewoon dagelijks (ben niet van de week dingen meer weet je nog) dus nieuw onderdeel op de site “op tafel” als je het nou niks vind gelijk zeggen…ik ga er toch wel mee door hahaha.
Oke lets begin, doe er nu even 2 in 1 goed, gister heb ik de spagettie van Ioni gemaakt, en nee recept plaats ik niet want dat gaat ze zelf al doen dus die kan je daar vandaan halen als die online staat, ik kan je wel vertellen dat ik niks anders meer eet aan pasta als dit recept 😉
Ik heb het recept alleen een beetje aangepast door er een scheut ketjap manis door heen te gooien want dat vind ik altijd wel lekker door mijn pasta’s heen (ja ik weet wijf spoort niet haha)
Roon en de meiden hebben gepast voor het recept 🙁 ze hebben het wel geproefd (op roon na dan) en de meiden vonden het wel te doen zoals ze dat zo vriendelijk kunnen zeggen maar hebben toch liever hun eigen prakkie pasta met een pot tomatensaus (word dus weer 2 keer koken als we pasta eten)
Er werd gevraagd op twitter of dit mijn boord was en of ik dat helemaal op at, nou kan ik kort over antwoorden : ja mijn boord en ja dit gaat op en ja heb nog een beetje erbij opgeschept 🙂
Vandaag was het bami pangang dag, Rashel is gek op rijst en Roon eet dit al sinds hij bij mijn moeder over de vloer kwam, ze maakte dit altijd op zondag voor hem terwijl het bij mij me strot uit kwam, en als ik dan vroeg “mam kan je een keer wat anders koken op zondag was het keihard nee want ronald vind dit lekker en verheugd zich erop” en bedankt haha, maar goed nu vind ik het wel lekker en eet het ook lekker mee.
Dit is ook een meest simpele recept wat je kan eten volgens mij, je neemt een pakje bami pangang van conimex, een pak rijst, schnitzel, prei en een paar eitjes. Ik doe altijd 3 eitjes kloppen, bakken, dan de prei erbij en dat is dan de toevoeging voor aan de rijst. De saus van de bami pangang zit al in het pakje evenals de marinade voor het vlees #kindkandewasdoen
Beetje pindasaus en kroepoek erbij en klaar is klara en gij heeft een maaldtijd waar je goed vol van kan zitten 😀
Oke de foto’s zijn lichtelijk crap, met me aaifoon gemaakt maar zal er meer werk van maken volgende keer 😀
11 gedachten over “Op tafel”
een simpel rececpt welke heel lekker is
Wat leuk om te zien, leuke nieuwe rubriek!
Leuk om te zien hoor! Ik doe er ook altijd een scheutje Ketjap Manis bij, maar dat gooi ik echt bijna overal in! 😛
nou laat ioni maar komen met haar recept want ik wil dat wel eten!! ben zo aan het rommelen de laatste tijd met de pasta’s maar het is gewoon niet lekker als ik het maak:(
bami pangang gaat ik ook een keer proberen en ja ga jij maar door met je op tafel logjes, dat vind ik leuk
yeahhh beeb bami pangang van raggie rules 😀 tijd al weer niet gegeten dus word tijd dat ik weer eens langs wip
Ziet er goed uit allemaal. 😀
Blog over de saus komt in de loop van de week. Ik maak het met bijna alle pasta soorten, altijd maar net wat ik in huis heb. 😀
ik dank u en mooi als je hem online heb gezet kan ik hem even naar je gaan linken 🙂
en ik kan er over mee praten dat jou bami pangang lekker is 😀 koken kan rach wel hihih alleen jammer dat je zo onzeker bent in de keuken hahaha
Maak je babi pangang met snitzel? Lijkt mij taaie bedoeling :p
nee word niet taai, bak het heel even kort aan en gooi het dan in de saus en dan kookt het vlees verder zeg maar 😉 me moeder deed het altijd met hamlappen maar dat lusten de meiden niet;)
Ja me schoonma ook, dan heeeel lang bakken jumm verder eet ik het nooit