Op wolkjes lopen

| 13 reacties

Onze voeten lopen wat af in het leven. Want wees eerlijk, naast de auto, fiets, scooter, OV etc. lopen we alsnog heel wat kilometers.

Juist om die reden is een goede comfortabel paar schoenen belangrijk.
En een goede comfortabele schoen hoeft echt niet saai te wezen, ja ja ik hoor jullie denken: comfort schoene, pff voor bejaarden zeker.

Vooral de dames onder ons lopen graag op een leuke schoen die niet oma like is ­čśë De damesschoenen van wolky zijn gewoon leuk en alles behalve saai!

Van hakken tot enkelboots tot laarzen, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Voor elk wat wils dus. Je loopt er dus fashionable bij, zonder pijn aan de voeten te krijgen! Ik zou er voor tekenen! Mijn voeten zijn al lastig natuurlijk want ik kan helaas niet op elke schoen lopen.

Uiteraard hebben ze niet alleen voor de vrouwen de meest comfortabele schoenen. Ook voor de kerels en kinderen is genoeg te vinden op de Wolky Shop. En je kan het natuurlijk ook een keer als een kado doen, een paar schoenen. Ik zie dat namelijk steeds vaker gebeuren. Je moet natuurlijk wel de maat weten dan he.

Ken jij Wolky Shop al?

reactie's

reactie's

13 reacties

 1. Als je het eenmaal geprobeerd hebt wil je niet meer anders lijkt me.

 2. Jazeker! Wolky schoenen zitten heerlijk. Ik heb er een paar van met hakjes en een bandje over de voet.

 3. Ja kende de naam wel, van persberichten. Op wolken lopen is sowieso fijn! Daarom vond ik Uggs altijd zo lekker zitten, verdienen misschien ook geen schoonheidsprijs maar voelden als pantoffeltjes.

 4. Ik ken het merk wolkjes wel
  Maar wist niet dat ze zo leuk waren

 5. Ik kende het wel maar nog geen schoenen van dit merk. Ze lijkt mij fijne schoenen

 6. Ik ken heel het merk niet, maar het lijkt dat ze heerlijk zitten.

 7. Ik kende het nog niet! Maar aan de naam te horen moeten ze heerlijk lopen haha.

 8. haha alleen de naam is al geweldig. Nee ik kende deze winkel nog niet. Ik ga er eens een blik werpen. Wie weet wat ik nog tegen kom.

 9. Wat een heerlijke schoenen lijken me. De shop was me onbekend.

 10. Leuke titel erbij! Ik ken de shop nog niet. Schoenen koop ik liever live, omdat ik nogal eens van maat wissel of er tussenin hang.

 11. Ik hou van winkels die mooie damesschoenen in maat 43 verkopen. Wolky heeft die ook, zo fijn xxx

 12. Ja ik ken ze. Ik plaats wat schoenen betreft ook wel echt comfort boven schoonheid.

 13. Nee ik ken ze niet, het lijkt een beetje op hippe klompen.

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: