Opname

Opname

Ja je leest het goed, ik heb gister een gesprek gehad samen met roon en huisarts en toen ook mijn boekje voorgelegd met mijn weeg resulataten waarop ze voorover gebogen en zuchtend me aankeek en zei dit gaat niet goed he…nee dat gaat het ook niet maar we weten allebei dat ik en opname samen gaan maar rach heeft heel veel nagedacht de afgelopen week en ik kan het natuurlijk proberen, want anders ben ik gewoon binnen no time dood klaar punt basta.

Afijn heel twitter was gister al op de hoogte…ik zou vandaag opgenomen worden alleen dat ging ff niet door…. nee maandag gaat ik op gesprek bij ursula om alles te bespreken en dinsdag stap ik daar toch de gevreesde deuren door. Ben ik er klaar voor..nee natuurlijk niet moet me gezin achterlaten maar, ja maar ik laat ze liever zo achter dan dat ik ze achter moet laten met een koude hand die ze vasthouden in een kist, dus ene kant ben ik er wel klaar voor, mijn to-do-lijstje werd te lang, de dingen die ik wil doen zoals over het strand lopen met me kids, mijn fotografie werk weer oppakken en de gezellige huismoeder zijn ect. daar gaan we nu aan werken.

Ik daar natuurlijk gewoon bereikbaar hihi ipad, iphone gaan mee en ik zal, want er was heel veel vraag naar hihih super lief, een adres achter laten hier op de site of op facebook 😉

Nou ik ben toch wel trots op mezelf, mijn man is trots en ik denk mijn kids het weekend ook, ik ga nu lekker van me gezinnetje genieten dit weekend 😀

13 gedachten over “Opname

 1. Via Twitter en Instagram heb ik je weer gevonden en nu dus ook je blog weer 🙂 Heb je meteen toegevoegt aan m’n lijst met blogs zodat ik helemaal up to date blijf nu!

  Wat ben je een sterk, mooi en lief mens!
  Ik wens je alle kracht van de wereld toe, jij kan dit!!

  Xxx Miranda

 2. wooow lieverd wat lees ik nu…. lieverd ik ben trots op je vooral omdat je de beslissing zelf hebt genomen. Lets face it als ze je echt gedwongen hadden had het toch niet geholpen. Nu zet je de stap zelf en ik vind het super van je en duim voor je dat je snel verbetering merkt

 3. Goed zo Rach! Ik durf te zeggen dat je internet vriendjes en vriendinnetjes ook heel erg trots op je zijn! Een hele dikke knuffel en kus!!

 4. Ik kom hier voor het eerst kijken, en zie meteen dit logje. Ik vind het knap van je echt waar. Ik lees hier rustig nog verder rond, en je hebt er een nieuwe volger bij.
  Je schrijft heel fijn, dit wou ik nog even kwijt 😉

  Sterkte,

 5. Knap van je Rachel. Ik weet zeker dat dit een goede stap is. Uiteindelijk kies je voor je gezin, want zij hebben je in de toekomst ook nog nodig. Heel erg knap van je, sterkte!!

 6. TOP rachel om dit te lezen!! TOP TOP
  Heel veel sterke de komende tijd en kop op ook als is dat niet altijd makkelijk! XX

 7. Goeie beslissing! Succes meid want makkelijk zal het niet zijn maar je hebt zoveel om voor te vechten!! Dikke knuffel x

 8. Ik heb er echt veel bewondering voor dat je toch gaat voor die opname, ook al is het natuurlijk niet iets waar je enorm veel zin in hebt. Wat je zegt is waar: beter je man en kinderen nu even zelf hun dingen laten regelen (zijn ze vast groot genoeg voor :P) zodat jij beter kunt worden en zij ook, dan dat je ze op korte termijn zonder vrouw of moeder achterlaat. Heel veel succes ermee en ik ben benieuwd naar het relaas!

 9. Hee Rachel,

  Ik volg je twitter/verhaal nu al een tijdje en vind het zo heftig allemaal. Je wil zó graag beter worden maar je lichaam wil het niet. Verschrikkelijk frustrerend lijkt me.

  Ik ben heel trots op je dat je je tóch laat opnemen ondanks dat je het zelf echt niet ziet zitten. Je weet dat het vanaf het punt van opname alleen maar beter zal gaan met jou en voor jouw familie! De eerste tijd zal misschien heel moeilijk zijn maar dáárna geloof ik echt dat je je beter gaat voelen over jezelf. Heel veel sterkte en succes de komende tijd, je kunt het!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.