Organic Shop Bodymousse: Vanilla & Orchid

Organic Shop Bodymousse: Vanilla & Orchid

Ik heb een groot fan van vanille en ook orchidee is bij mij vooral erg geliefd. Dus toen ik deze voorbij zag komen op instagram: moest ik deze gewoon proberen.

Het zit in een simpele pot met een ietwat chique ogende deksel. De pot bevat 250 ml en zit bijna tot aan de rand toe vol. Dat ie tot de rand vol zat was erg te merken hihi, de eerste paar keer spoot de mousse alle kanten op. Niet erg op zich hoor, je maakt het zo schoon.

Wat ik heel fijn vind aan deze mousse is dat je maar weinig product nodig hebt. De mousse smeert ontzettend goed en ver uit. Ook hydrateert hij enorm goed en trekt hij heel snel in de huid. Ideaal met mijn droge huid na het douchen. Ook wordt je huid erg zacht van deze mousse.

Ook ligt de mousse tijdens het aanbrengen heel licht op de huid, iets wat ik persoonlijk heel erg fijn vind aan een bodymousse.

Qua geur is hij ook totaal niet heftig. Je ruikt een hele subtiele vanillegeur. Iets wat ik zelf heel erg prettig vind. Al had ik persoonlijk een sterkere vanillegeur niet heel erg gevonden. Maar dat is echt heel erg persoonlijk natuurlijk. Dus als je vanille fan bent, zit je met deze fijne bodymousse wel goed.

Zoals je kan lezen ben ik enorm fan van dit product en ga ik deze zeker opnieuw kopen. En een voorraadje denk ik, want zo duur is deze gele vriendin niet.

Voor deze pot van 250 ml betaal je namelijk maar € 3,99 bij onder andere Etos ( online voor zover ik weet, nog steeds niet in de winkel geweest #oops). Een supergoede prijs dus voor zo’n fijn product.

Ken jij de heerlijke en fijne producten van Organic Shop al?

5 gedachten over “Organic Shop Bodymousse: Vanilla & Orchid

  1. Ik vind vanille altijd zo lekker en een mousse ligt me ook erg fijn uitsmeren op je huid, ik ken dit product nog niet, maar ga het zeker onthouden.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.