& Other Stories | Beauty ‘Riviera Postcard’

& Other Stories | Beauty ‘Riviera Postcard’

& Other Stories zendt een zonnige groet met de nieuwe geur Riviera Postcard

De geurfamilie van de bekroonde bad- en bodylijn van & Other Stories wordt deze lente uitgebreid met een nieuw familielid: Riviera Postcard. Deze geur vangt door zijn zonovergoten en prikkelende samenstelling de ware essentie van het licht. Het licht dat je geest laat ontwaken en dat je zelfs weet op te vrolijken op een saaie dag.

Riviera Postcard geeft je het hele jaar door dat zonovergoten gevoel. Het is een lichtpuntje in je verlangen naar de zomer, verbetert je humeur tijdens de zomer en laat je dagdromen van zonnestralen in de herfst en winter. Deze geur is geïnspireerd op de Franse Rivièra en is een interpretatie van een iconische en glamoureuze wereld die zijn stijl door de seizoenen en jaren heen nooit verliest.

De verfrissende en vrijgevochten blend voert je mee naar de prikkelende en toch subtiele topnoten die zijn gehuld in een suikerwolk van dromerige vanille. Zie het als een zonnige groet aan je hart en ziel die ervoor zorgt dat je zomerse gevoelens ontwaken.

“Een nostalgische bries van citrusgeuren laat de sluimerende palmboomlanen ontwaken.”

Topnoten: Citroenrasp, perzik bellini
Hartnoten: Ananas, kokosextract
Basisnoten: Opgeklopte vanille, roze suiker en karamel

Riviera Postcard bestaat uit hand soap €7, hand lotion €7, body wash €9, body lotion €9, body oil €15, body scrub €12, body jelly €15, body mist €15, mini-handcrème €5, roll-on parfumolie €15 en eau de toilette €30.

Riviera Postcard is vanaf 20 februari 2020 verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online via stories.com

16 gedachten over “& Other Stories | Beauty ‘Riviera Postcard’

  1. Aangezien een vakantie naar de Riviera er dit jaar niet in zit is dit een mooi en troostend alternatief.

  2. Ben wel heel erg benieuwd naar de geur hiervan nu! Klinkt in ieder geval goed.

  3. Ik houd enorm van Zuid-Frankrijk en dus ook van de Franse Rivièra. Ik mis het nu echt en ik mis op vakantie gaan sowieso dus misschien moet ik dit luchtje kopen zodat ik toch nog een beetje het vakantiegevoel krijg.

  4. Dit klinkt heel goed, vooral dat de geur is geïnspireerd op de Franse Rivièra, dit geeft een echt ‘ik heb zin in de vakantie’ gevoel, en dat kunnen we nu wel even gebruiken.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.