oude doos stuff

oude doos stuff

ik heb vandaag ook maar eens even wat fotos geruimd op het laptoppie, fotos overgezet naar de externe hd en ook gelijk op dvd gebrand natuurlijk. super leuk om al die fotos weer eens even terug te kijken. die ik vanmiddag voorbij heb zien komen waren van vorig jaar zomer, niomi zat toen al wel op de basis alleen rashel nog niet dus die was regelmatig gezellie met mama thuis en dat betekende dan ook fotos maken want daar was ze toen al gek op en nu nog:P

vind het ook altijd lache om te zien hoe die meiden dan weer gegroeit zijn en hoe hard dat wel niet gaat;) rashel was op deze foto 3!  en moi was een jaartje jonger en 15 kilo zwaarder moahahah ook dat is geinig om te zien 😛 gaat morgen weer even wat fotos bij mekaar halen en dan hopelijk nog een paar van nioom vinden, die had een hekel aan fotos toen ze wat kleiner was en idd dat was minder want ik liep maar met die camera het kind te terroriseren hahah, nu is het gelukkig wel anders, nu gaat ze er ook echt voor staan 😉

vanmorgen ook even met de site in de weer geweest, ik log al vanaf 2005 en deed dat altijd met cutenews maar ben toch maar overgestapt op wordpress een paar maanden geleden en dat bevalt me prima, alleen zonde want ik kreeg het maar niet voor mekaar om alle verhaaltjes over te zetten in wp, dus….ik ben wel een avondje aan het plakken en kopieren geweest maar ja halloooo dat gaat je ook snel vervelen 😛 maar uit eindelijk heb ik het maar zo gedaan dat ik een link bovenin heb gemaakt met daarin het oude archief ;), ook weer opgelost!

morgen weer vrijdag!! drukke dag voor de boeg pff, kids naar school tuffen, dan huisje doen, dan met een giga boze smoel naar de bcc ( word vervolgt) dan afkoelen van de woede aanval die ik daar gaat krijgen hahah en dan heb ik nog een lijst liggen die ik moet afwerken dus druk zat voor het weekend nog ff 😛

14 gedachten over “oude doos stuff

 1. aghh kut man dak niet dichtbij woon had wel ff mee gewild met je mhoahahahahhahah lol nah hopelijk opgelost. fijn weekend schatjes geniet ervan 😀 en die foto herinner ik me ook nog hij blijft leuk 😀

 2. als men een probleem heeft met de bcc neem gewoon rach mee, dan is het probleem zo opgelost moahahahah

  leuke foto rach;)

 3. zo verkoper heel gelaten chick moahahhaa
  je zag er toen goed uit en nu ook, je weet hoe ik over dat trainen van je denk dus daar gaat ik niks meer over zeggen 😉

 4. zo jij hebt echt een jas uitgetrokken zeg 😐 netjes hoor!!!
  en ja kom eens op met dat bcc verhaal moahahhaha, als jij naar een winkel terug moet omdat er iets niet goed is dan is het stront aan de knikker:P

 5. ik had het echt wel te doen met die man van de bcc :$ moahaha dus not hahah weer goed uit de bocht gekomen chickie:P

  ik heb die foto nog steeds bij ons hangen hij blijft sweet, jammer dan nio in die tijd niet op de plaat wilde haahhaha maar nu gelukkig wel 😉

 6. heeey mutsie 😛
  opgelost toch bij de bcc??
  deze foto is nice 🙂 en die tandjes van rashel zijn aardig goed bij getrokken he als je haar nu ziet heeft ze een mooi recht bekkie 🙂

 7. leuuuuuuuuuuuuk oude doos fotos!!!! doen het altijd goed hihih ook ikke benieuwd naar je bcc story:P

 8. jou staat alles wel kwa haarkleur hihi leuke foto rach!! hoest afgelopen bij die bcc kanjers van je mohahahhaha wel goed geloof ik he want je lachde alweer 😉 altijd klote als je wat nieuw koopt en het is niet goed

 9. ik blijf dat blonde ook leuk staan hoor bij je en jaaaa die 15 kilo eraf staan je ook goed alhoewel ik je al eerder had gezegd ik je toch wel aan de magere kant vind;) en rassie ook al zo gegroeit idd he hahah heerlijk die oude picas

 10. dat was echt je bezorgdheid he omdat je het zo zonde vond om al die jaar weg te gooien van het loggen !! maar goed zo is het opgelost muts hihi
  en ow god mag het personeel zich gaan verschuilen moahaha ben benieuwd rach zeker weer niet geslapen daardoor 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.