Oude meuk

Oude meuk

Iedereen heeft wel iets van oude meuk in zijn kast hangen of liggen. Ik heb het dus over kleding.

Ik heb dus genoeg oude meuk in mijn kast liggen heb ik gemerkt. Oude kleding van tig jaar geleden.

Stukken kleding waar ik geen afstand van kan doen, of er nog heel goed uit ziet en vooral belangrijk…., lekker zit!

Elk jaar hoos ik mijn kast uit en dan kom ik het weer tegen omdat ik het weer niet weg gegooid heb. Toen het nog lekker weer was een paar weken geleden, had ik zelfs het topje aan waar ik in getrouwd ben hahah.

Hier in huis vinden ze dat ik mij kapot moet schamen. Omdat er nieuwe kleding in de kast ligt met de kaartjes er nog aan, en waar loop ik in…., juist, oude meuk. Maar waarom niet toch? Deze truitjes zijn 16 en 7 jaar oud, i don’t care!

Hebben jullie oude meuk en draag je dat nog?

11 gedachten over “Oude meuk

  1. Oh haha dit is echt precies hetzelfde bij mijn moeder. Die draagt ook altijd ouwe meuk (wat ook nog eens onwijs lelijk is, echt waar), terwijl ze allemaal leuke nieuwe kleding in haar kast heeft hangen. Wij zeggen altijd dat we de oude meuk eens gaan verbranden haha.

  2. Het is verkeerd maar ik heb hier zeker veel oude meuk liggen. Ik ga het maar weggeven aan wat vluchtelingen dan wordt er nog iets goeds mee gedaan.

  3. Jazeker, niet heel veel hoor.. Zelfs nog een shirtje van toen ik 15 was ofzo… kende nagaan ben nu 29… draag het niet omdat het niet pas ( maatje 176 #oops ).. Toch maar eens een keer passen dan… wellicht dat ik hem ondertussen wel pas

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.