Ouder worden

Ouder worden

Tja het is niet anders en iedereen krijgt er mee te maken….we worden ouder. Elk jaar weer een cijfertje omhoog. En ja helaas zonder botox of andere hulp middeltjes ook een paar vette rimpels.

Ik maakte deze foto vorige week en ja ik schrok eigenlijk wel. Je pakt dan automatisch andere foto’s erbij om-te-gaan-vergelijken….ja moet je niet doen hahah, je word ouder, je krijgt rimpels ……deal with it honey.

Ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik 40 ben en in september 41 word. Ik voel me namelijk geen 40 maar voel me eigenlijk net als toen ik 30 was!! En ben eigenlijk nog de gek die ik toen was alleen ja wat trager maar dat komt ook door mijn lichamelijke issue’s.

Hoe ervaren jullie het ouder worden?

Ik denk dat als ik niet mijn issue’s zou hebben dat ik gewoon nog zo’n losbol zou wezen als toen!! En zeg je eerlijk ik mis dat af en toe wel, gewoon een avond op je kop staan, heerlijk! Maar dat zijn alleen maar momenten want dat zit er voorlopig niet in πŸ˜‰

7 gedachten over “Ouder worden

  1. Ach ach, we krijgen er allemaal mee temaken he. Ik zeg altijd maar zo; weer een jaartje wijsheid erbij. Trouwens, die foto is zo slecht nog niet, voor mijn part zou je daar 35 zijnπŸ˜„

  2. Ik word 51 dit jaar , ik merk wel dat hier en daar een vaag rimpeltjes de kop op steekt . Ik heb altijd mijn huid goed verzorgd , vanaf mijn 15e jaar. Het werpt nu wel z’n vruchten af.
    Prachtige foto Rachel! Blue eyes😍 Jou huid ziet er nog erg mooi uit .
    Xx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.