Outfit maar weer eens

Outfit maar weer eens

Zo plaats ik vaak een outfit en zo ook weer niet. Het ligt er maar net aan of ik het leuk vind om te plaatsten 🙂

Anyway, toch leuk om te doen en zeker als je weer wat nieuws hebt weten te scoren, en zeker voor mijn doen want jullie weten ik ben een zeikerd kwa kleding. Ik shop overal tegenwoordig en best veel ook tot ergenis van manlief aan toe haha, die vind dat ik wel genoeg heb en er ligt nog zat in de kast met de kaartjes eraan. Maar goed als ik ergens loop en denk he, dat vind ik leuk word het toch gekocht.

Zo was ik aan het rond snuffelen bij de zeeman, weet niet eens meer specifiek waarvoor maar ik zag dit truitje hangen en dacht “mheh kan wel, kan niet” en ja hoor toch kopen en ik ben er eigenlijk nog wel heel erg blij mee ook :D. Ik moet er wel een shirt of een blouse onder doen anders kan je zo naar binnen kijken maar ik vind het leuk.

Een V-hals trui en best nog wel warm ook ondanks dat hij er dun uit ziet. Was maar 9,95 dus een deuk vallen doe ik niet.

Het lijkt wel of ik steeds meer van dit soort dingen aan het opsparen ben want ik ben echt van de laagjes kleding geworden. Hoe meer laagjes hoe warmer voor mij en zit ook nog redelijk dus why not 😀

Jullie ook wel eens zomaar iets gescoord bij de zeeman? Of zeg je nou echt no way zeeman kleding voor mij?

2 gedachten over “Outfit maar weer eens

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.