Outfit met 32 graden

Outfit met 32 graden

Het is bloed verziekend heet en ik moet werken! Met een mondkapje op en al :(. Dit is mijn outfit met 32 graden als ik naar mijn werk ga.

Op mijn werk kleed ik mij altijd om. En dan mag ik een shirt aan met een lange zwarte broek! In die hitte mensen dat is niet te doen.

Maar goed er moeten wel centjes binnen komen. Want ik wil natuurlijk nog een berg tattoo’s en ja kleding is altijd fun om zo te kopen.

Het topje kocht ik bij de Bristol geloof ik vorige week, voor 7 euro, geen geld dus. Het broekje heb ik gister gekocht, nou ja mijn zus heeft die gekocht want ik moest werken. Ze was zo lief om voor mij even naar de Primark te gaan om een korte broek te halen want die had ik dus niet echt meer. En ze was toch in Zoetermeer bij Milo dus dat kwam mooi uit. Hij kosten iets van 11,95. Nou dat samen met mijn Nike airforce eronder en ik ben ready to go 😀

Het is een super simpele basic outfit maar ik ben er blij en het zit zo heerlijk!

Wat is jullie outfit met dat warme weer ?

14 gedachten over “Outfit met 32 graden

  1. Wel lekker dat je mag werken met zulke kleren aan, scheelt toch weer. Een mondkapje is dan wel wat minder maarja. Ik draag het liefste jurkjes, en soms een short met shirtje.

  2. Oh ja ik had het er gisteren nog over, hoe heftig het me lijkt om met deze hitte met mondkapje te moeten werken. En dan nog met een lange zwarte broek ook. Chapeau!

  3. Met dit warme weer hou ik niet van blote benen en armen, je plakt aan elke stoel vast. Ik draag liever een lange wijde broek van hele dunne stof en een los zittend shirt met bedekte schouders. Kleding die niet knelt en niet tegen je huid aan zit.

  4. Zo min mogelijk 😂

    Meestal een shortje indd met een T-shirt/hempje maar wel met een bikini eronder, want een bh is niet te doen gewoon 🥵

    Een rokje wil ook nog wel eens ipv shortje.. of een maxi jurk..

    Maar schattie, respect hoor met je zwarte broek🥵 succes met dit bloed verziekend hete weer🥵🥵🥵

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.