Outfit of the day #2

Outfit of the day #2

Hey!! zoals ik jullie al vertelde in mijn vorige blogpost, zal ik de komende weken mijn nieuwe garderobe showen :D. Vandaag weer een outfitje die echt heerlijk zit, en netjes en casual is vind ik. Kijken jullie mee!

Ik heb een groen kleurig shirtje aan met steentjes op de mouwen en een spijkerboek met gaten/scheuren erin maar ze zijn verder wel dicht. Ik vind deze broeken mega lekker zitten!! Ik heb het truitje en de broek bij de primarkt gekocht in zoetermeer, prijzen durf ik je niet echt meer te zeggen want van pa heeft betaald hahaha.

Wat vinden jullie deze outfit?

Ook met deze outfit ben ik weer super blij :D. Ik draag trouwens onder elke outfit mijn nike schoenen!!

Eén gedachte over “ Outfit of the day #2

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.