Outfit of the day….ben de tel kwijt …

Outfit of the day….ben de tel kwijt …

Hey!! Ja de titel zegt het al…ben de tel kwijt want man man de ene outfit na de andere duw ik jullie onder je neus hihih. Maar heb nog niemand horen zeggen dat ze het al zat zijn dus we gaan gezellig door πŸ˜€

Maar hey hoi, ik ben er weer en show even mijn kleding die ik gekocht….uhm gekregen heb van mijn ouders. Ik heb een grijs truitje aan met een geborduurde kraag, met stenen en mensen denken elke keer dat ik een ketting om had maar dat had ik dus niet dat zit op de kraag dus, leuk he?De zwarte broek ik gewoon een zwarte stretch broek die ik ook kocht, heel simpel maar zit echt heerlijk! Net als het truitje trouwens want dat is van een hele zachte stof die je kan vergelijken met zo’n zachte pyama πŸ˜€

En wat vinden jullie ervan?

Alle items komen natuurlijk weer bij de primarkt vandaan op mijn pet na, die is van de footlocker!

Leuk dat je weer kwam mee kijken en tot de volgende keer!!!

7 gedachten over “Outfit of the day….ben de tel kwijt …

  1. Love it! Het staat je super leuk.
    Ik heb zelf zo’n soortgelijk truitje, ook van die Primark. Die hebben toch altijd zΓΊlke leuke dingen <3
    Liefs Florentine

  2. Haha echt Primamarkt fan ! Je kan daar ook heerlijk struinen en de meest leuke kleertjes kopen .
    Dit truitje is echt een eyecatcher!
    Super leuk . Je pet geeft het een stoer tintje . πŸ‘

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.