Outfit of the day!!

Outfit of the day!!

Hoi hey! Daar ben ik weer met een nieuwe blogpost! We zijn van de week gezellig met ze allen naar de primarkt geweest, en ik heb daar dit hele lekkere zachte vest vandaan en we zijn ook nog naar footlocker geweest en daar heb ik die pet vandaan je kunt hem bij alles dragen en ja happy me!!

Ik heb heeeeeel veel kleding gekocht en de komende weken zal ik net zoals mijn zus een outfit of the day gaan plaatsen als jullie dat leuk vinden natuurlijk :D.

3 gedachten over “Outfit of the day!!

  1. Wat Rory zegt is waar. Ik moet altijd heel voorzichtig met mijn teentjes zijn, als ik in die broek met enorme gaten stap. Leuke outfit wijffie.

  2. Lekker een zacht vest. Zie ik nu een rits of knopen? Of hangt die gewoon open (ook handig trouwens). Iets heel anders. Hoe werkt het nu met zo’n broek? Blijf je niet continu bij het aantrekken met je voet hangen in een scheur (waardoor die uitscheurt)? Vraag van een 40+ mama die net haar eerste skinny jeans met gaten (maar niet zoveel als in jouw broek) heeft gekocht 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.