Outfit of the day

Outfit of the day

Ik doe dit niet vaak omdat ik er gewoon niet van hou en dat weten sommige wel ;). Ben gek op kleding maar kleding op dit uhm…lichaam…nee, not done. Maar goed, nogmaals ik ben gek op kleding en koop het nu ook wel gewoon op broeken na want daar kan ik gewoon niet voor slagen, helaas.

We zijn pas weer in de Primark in Zoetermeer geweest en daar haalde ik weer een paar shirt’s en een leuke trui mee!

En eerlijk gezegd snap ik mijzelf nog steeds niet dat ik weer een witte trui heb gekocht want ik en wit….is oorlog. En ook bij deze want zag alweer dat er wat op zat en oh oh deze moeder kan hem dan echt flippen.

Anyway, een heerlijke witte trui met een kol kraag erop. Echt dik is hij niet dus heb er nog wel een shirtje onder.

Het zwarte truitje komt notabene van de mannen afdeling!! Roon vond hem voor hem niet leuk en ik weer wel dus zei ik stront eigenwijs….dan neem ik hem!!

Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd steeds meer zwart ga dragen en dat terwijl ik echt alle kleuren in mijn kast heb hangen. Ik weet niet ik voel mij er gewoon prettig in op het moment en nee het heeft niks met depri zijn te maken ofzo ;).

Ik kan eerlijk gezegd ook niet wachten tot het weer wat beter word! Ik denk dat ik dan weer wat meer kleur erin ga gooien 🙂

Mijn kast opruimen moet ik ook nog doen. Ik kwam van de week weer shirt’s tegen met het kaartje er nog aan, ja hoe aso is dat!

Wat dragen jullie het liefste? En welke kleur?

En hieronder draag ik natuurlijk mijn nike’s. Heb 2 paar zwarte en 2 paar witte dus combineren kunnen we genoeg ermee :D. De geschikte broek vinden heb ik ondertussen maar gewoon aan de kant gezet 😉

4 gedachten over “Outfit of the day

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.