Outfitje of the day

| 6 reacties

Oeps!! Vorige week ben ik het echt vergeten!! En dat terwijl ik het toch wel wekelijks wil gaan doen …..Oke maar goed hij is er weer!

Ik heb het ‘smorgens nog een beetje fris dus ik had een shirtje van de new yorker aan met korte mouwen en een vestje wat ik vorig jaar op ali express kocht! Het vest ging toch wel redelijk snel uit hahaah. Met deze lekkere temperaturen heb ik vaak vestjes aan en heb er (ja heb ze geteld ja) 20 stuks!! Altijd leuk met een topje eronder of een shirt vind ik!

Zijn jullie ook gek op vestjes?

reactie's

reactie's

6 reacties

  1. Staat je super ! Lekker los , draagt heerlijk .
    En ja hier ook veel vesten het is ook fijn om te dragen beter dan een jas.

  2. Ja, ik ben er gek op ook!! Dikke kus.

  3. Lekker casual!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: