Love jeans

Love jeans

Hallo daar ben ik weer met een outfit post en nu gepost door mijzelf! Mijn eerste outfit blogpost heeft mijn mams geschreven maar ik vond het toch wel leuk en ik wil dat meer gaan doen :D, vinden jullie dat leuk? Ik hoop het! Oke daar gaan we.

 photo nioootje1_zpsbqnvpx61.jpg

De broek die ik aan heb, heb ik gekocht bij de primarkt in zoetermeer. Het t-shirt is al wat ouder en die heb ik eens gekocht op een braderie hierzo toen er een festival was, en het jasje heb ik op de haagse markt gekocht. Ja ik ben een primarkt fan en een haagse markt muts zoals mijn moeder dat noemt.  De oorbellen die ik in heb zijn van rikkie mode in den haag.
Zit nu de foto te bekijken en misschien had het wel leuk geweest om schoenen aan te trekken hahaha, sorry!!

Nou tot de volgende blogpost van mij!!! xoxo

reactie's

reactie's

4 gedachten over “Love jeans

  1. Leuk om te lezen dat je aangeeft waar je alles gekocht hebt , super leuk setje !
    En ook nog bij winkels , markten waar het betaalbaar is .
    En je foto vind ik erg professioneel hoor ! ook zonder schoenen 😉

    1. thnx en ja makkelijker als ik het erbij zet in plaats van steeds moeten zeggen als mensen vragen 😀

  2. Staat je Toppie meis. Alleen volgende keer een paar schoentjes erbij, maakt je outfitje nóg meer compleet! Kus.

    1. hihih thnx cynthia en jaaaaa ik trek volgende keer een paar shoes aan 😀 xx

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: