Outfitje..

Outfitje..

En we plaatsen maar weer eens een #ootd. Moet er nog steeds aan wennen maar ik ga er gewoon lekker mee door 😀

Deze kleding had ik afgelopen dinsdag aan, het was koud en het regende dus een colletje onder mijn trui vond ik wel fijn. Kon alleen niet kiezen tussen mijn nike’s en mijn sleehakken, en ben uiteindelijk toch voor mijn nike’s gegaan want de ene keer houd ik het wel vol op mijn hakken en de andere keer niet. De trui die ik aan het kan je me echt in uit tekenen, die zit gewoon lekker en heb ik eind vorig jaar bij de primarkt gekocht voor zover ik het nog weet.

Afijn zo zijn we de deur weer uit gegaan en bij thuis komst ging gewoon weer de standaard trainingsbroek aan 😀

Doen jullie dat ook jezelf omkleden als je niet meer weg hoeft of blijf je de hele dag in dezelfde kleding lopen?

5 gedachten over “Outfitje..

  1. Nou als ik thuis ben of ik ga heel de dag de deur niet uit dan ga ik ook in de relax modus hoor. Joggingbroek en vest aan! Zeker als het zo nat en druilerig is.

    1. ja heerlijk!! en zeker als je er een keer niet uit hoeft (wat hier nooit gebeurd maar goed) gewoon smorgens zo in je kloffie stappen en klaar 😀

  2. Ik loop ook graag in een huispak hoor. Vooral als het koud is. Wanneer is het hier nou niet koud he.. Leuk outfitje, mooie Nikes! En super knap dat je het blijft doen. Ik moest ook wennen, maar ben nu gewend aan die lachende kop van mezelf..

    1. Nou idd wanneer is het nou niet koud 🙁 vanmorgen maar weer de verwarming aan geknald hahaah. en ja we zetten gewoon door 😀 xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.