Outfits van afgelopen week

Outfits van afgelopen week

Ik denk weet je wat, ik ga het gewoon weer oppakken. Ik deelde wel eens vaker wat ik aan had, soms met tegenzin, maar ga het toch wel leuk vinden, jullie ook?

En het feit dat ik mijzelf moet gaan neerleggen met mijn lichaam waar ik in rondloop is dit nog een goede therapie ook voor mij, thanks Shirley Visser ;).

Oke jullie weten, ik houd van comfortabel zittende kleding. Je hoeft mij niet in een strak truitje of broekje te proppen want dan zit het niet lekker en ik voel mij dan ook niet lekker. Het eerste vind ik dan nog belangrijker dan het tweede kan ik je vertellen. Als iets niet lekker zit kan dat rustig mijn dag vergallen haha. Je kent het wel…je loopt de hele tijd te trekken aan een broek of een truitje wat opkruipt of kriebelt….nee not done!!

Tja over de broek gaan wij het niet meer hebben he!! Dat is gewoon standaard en ik heb nog steeds geen goed zittende spijkerbroek gevonden….die ook lekker zat 😉 dus flare pants en een trui van de primark.

En dat dit vest, wat echt een oudje is maar ik gewoon geen afscheid van kan nemen. Het topje ….dat weet ik niet meer waarvan die is…volgens mij heb ik die eens bij de makro gekocht maar pin mij er niet op.

Yep weer dat vest hahah en een blousje is van de primark en nog een zwart topje eronder.

Dit draag ik het liefst elke dag!! Gewoon een topje, en een vest. Het zit lekker en voel mij er het prettigste in!! Vest is primark en topje …kuch bij de zeeman haha. Zag een gestreept topje liggen en ik ben gek op streepjes dus kopen die handel 😀

Moet ik vaker van dit soort setjes online zetten of zeg je joh rach bedankt maar kom maar met wat anders?

 

8 gedachten over “Outfits van afgelopen week

  1. Ik vind t altijd leuk om outfits van anderen te zien! Gewoon lekker mee door gaan hoor! En nou ga ik je ijskoffie opzoeken!

  2. Leuk!
    Niet teveel gedoe en er toch goed gekleed bijlopen.. Zelf vind ik dat nog moeilijk 😛 Maar ik weet nu waar ik wezen moet (altijd zó bang voor die drukte bij de Primark.. én voor de verzamelwoede (vergelijkbaar als die bij de action) hihi).. Ik lees eigenlijk nooit ‘mode-blogs’, maar gezien ik hier sinds kort graag rondsnuffel is deze post/tip mooi meegenomen – en volgens mij ook te betalen, ook errug fijn! 😉 En als je het leuk vind je kleren te showen, vooral doen..! Ik hoop dat die tegenzin dan toch een beetje verdwijnt xx

  3. Ik vind dit soort posts wel leuk. Ook juist omdat je niet van die modegevoelige skinny’s en zulks draagt..

    1. Ik vind het leuk om te horen dat je dat zegd! En inderdaad niks mode gevoelige toestand, nee gewoon trek wat uit je kast modus en gaan😃

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.