Overhemden tijd

Overhemden tijd

Het weer word weer aangenamer en dan worden hier de blouses en of overhemden uit de kast gehaald. Het is overhemden tijd.

Roon draag ze dan wel niet, maar ik ben er gek op en ze zitten ook lekker en ik draag ze altijd onder een trui. En zonder trui met een topje eronder is het ook leuk te combineren. Bij HemdvoorHem heb je keus zat.

Ik heb ze nu wel in verschillende kleuren en motieven en deze zijn lekker strijkvrij dus daar maak je een huisvrouw gelukkig mee. Dat scheelt weer tijd en je kan hem snel aan na een paar uurtjes op het droog rek.

Even snel een foto, ik had mijn spijkerboek al ingeruild voor mijn tokkie broek.
Hij zit heerlijk en is lekker zacht dus dat word een favorietje!

Dragen jullie wel eens een overhemd/blouse ?

Nu wachten op het lekkere weer, zodat ik deze zonder iets eroverheen lekker kan dragen!

Dit is een samenwerking met HemdvoorHem, en overhemd is gekregen

17 gedachten over “Overhemden tijd

  1. Ik heb eigenlijk bijna nooit een blouse aan. Ik heb er wel een paar, maar die draag ik niet heel vaak (ja, er is er eigenlijk maar één die ik wel draag).

  2. Ik vind de binnenkant van het boordje van het overhemd bovenaan zo mooi. Wat leuk dat ze daar wat extra aandacht aan hebben besteed. Het geef net iets extra’s.

  3. Blouses heb ik wel in mijn kast hangen maar hemden niet eigenlijk. Vriend moet elke dag een hemd aandoen voor het werk

  4. Ik wil zo graag eens een mooie blouse, maar ik heb er nog steeds geen een 🙂 Ik vind het bij jou echt perfect staan, leuk. Ik ga nu toch eens op zoek!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.