p365 week 14 en een uppie

p365 week 14 en een uppie

Ondertussen ben ik aan mijn nieuwe man gewend met zijn korte kop 😀 geweldig en hadden we veel eerder moeten doen en de reacties zijn heel leuk en positief, zelfs op de bouw hihi. Rashel is er ook nog blij mee, niomi nog steeds niet lol, die vind het maar niks maar dat komt wel 😉
Vorige week is deze held bloed wezen prikken en oooh wat een drama zeg, zweet brak me uit, en onderweg na de marko na het prikken heb ik de auto langs de kant moeten zetten want werd niet goed jammer genoeg. Ondertussen was er lichtelijke paniek en moest ik weer terug voor het bloedje, ze dachten dat ik diabetes type 1 had, nou goed de symptomen heb ik er voor maar vandaag toch te horen gekregen dat alles goed was en ik had zelfs geen tekorten, dus rach is gewoon gezond alleen rach is een debieltje met trainen 😉 (later meer op project-a hierover)

Zaterdag was natuurlijk roons haar dag, vorige week tijdens het eten vertelde hij me al tikkend op mijn schouder “schat mijn haar gaat er zaterdag af ” WTF dacht ik, vorig jaar moest je er niks over horen en nu zo radicaal ineens roetjss eraf:D, zo gezegd zo gedaan he 😀 en toppie hoor!!
In het weekend hebben we natuurlijk ook genoten van het weer, op en aanrijden op de scooter, waar we geen spijt van hebben het ding te hebben gekocht, en ook de meiden staan te bek vechten wie er met papa of mama mee mag rijden:D, ideaal dat ding, even snel naar de winkels doen we gewoon op de scooter in plaats van me pimp bak te starten, en we besparen natuurlijk ook parkeergeld waar ik een bloedhekel aan heb (ja wie niet, onzin allemaal)

Dat wij makro gangsters zijn weten er een hoop en aangezien ze nu ook op zondag open zijn, hebben we daar zondag even lekker gewandeld (nee niet gesurft op een winkelkarretje dit keer) De meiden voorzien van nieuwe slippers en vieze pizza als avond eten voor roontje en de meiden. Ik had het lekker budget goedje van Ioni gemaakt en jee wat heb ik daar van genoten, gewoon lekker!!

Ondanks dat het lekker lang licht is buiten met de zomertijd, kan ik het toch ook niet laten om toch savonds nog even de kaarsen aan te steken, blijf het gezellie vinden he 😉 heb altijd al een kaarsen tik gehad en die raak ik denk ik ook nooit meer kwijt.

Hier hebben we nog anderhalve week te gaan en dan kunnen we gaan genieten van 2 weken vakantie!! En geloof me ik ben daar weer hard aan toe, en de meiden ook!! Zo we zijn weer een beetje up-to-date 😉

12 gedachten over “p365 week 14 en een uppie

  1. Mmmm pizza en wat hebben de meiden leuke schoentjes aan. Denk dat het voor de meiden ook wennen is maar dat komt goed. Mijn vader heeft altijd een snor gehad en die toen die opeens zonder snor naar binnen liep… :O had het niet meer whahahaah zo raar en wennen duurde lang maar nu vergeet ik soms dat ie altijd een snor heeft gehad lol.

  2. vind die slippertjes altijd zo leuk aan die kleine voetjes 😀 ik heb ze ook maar met die schuiten nee man dus ze staan voor de mooiheid in de kast 😛
    door die pizza krijg ik trek en gaat dus zo de oven even aanzetten, bedankt weer hoor haah

  3. gave slippertjes dametjes 🙂 en gelukkig geen suikerziekte meisje 😉 zat er wel over in hoor, denk die combinatie is niet trekbaar voor jou lijkt mij, en vind het wel raar dat je niks tekort komt eerlijk gezegd 😉 dan ligt het dus echt aan het sporten he 😉 en heerlijk dat lange haar weg he roon 😀 staat je heel goed

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.