#p365 week 15

#p365 week 15

Wat zal ik zeggen over week 15, ja hij is weer om, en nog maar 4 dagen en dan heb ik lekker met de meiden 2 weken vakantie 😀

We zijn veel buiten geweest, gewinkeld in leidschenhage, lekker in de tuin gerommeld, scootertje wezen rijden en een bom foto’s gemaakt waar je u tegen zegd, ben nog bezig om ze te verwerken hahah.
en…de week dat ik roontje eindelijk zover kreeg om ze kop op de foto te zetten, en dan is dit de normaalste die ik kon kiezen want net als rashel die alleen maar rare bekken kan trekken kan roon dat ook alleen maar haha. Maar hij staat erop, leuke reacties op ze kop gehad dus was fun 😀

10 gedachten over “#p365 week 15

  1. love your pictures weer ! die zwart witte had ik op hyves ook voorbij zien komen cool man die is heel mooi!

  2. vet!! je foto’s:D ga je dan toch naar me luisteren en de draad oppakken? hoor je ergens wat brullen vanavond over een nieuwe studio???:D klant nr 1 is dan al binnen ….ce moi 😀 of doe je geen bitches 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.