#p365 week 18 en einde vakantie…

#p365 week 18 en einde vakantie…

Ik tiep nou wel einde vakantie als titel maar het is volgens mij het begin van “mijn” vakantie :D. Het eerste wat ik morgen doe als de dames weer op school zitten is op de bank gaan zitten, pootjes op tafel en even van de stilte genieten hierzo .. We hebben een heerlijke vakantie gehad hoor, begrijp me niet verkeerd maar op gegeven moment zitten de meiden teveel op mekaars lip en dan is het bitchfight 🙁 en de hele dag truus agent uit hangen vreet energie en nee die heb ik niet veel meer de laatste tijd en gister was dan ook de druppel dat ik niet eens in staat was om auto te rijden, klote want roon was aan het werk en kon dus geen kant op maar goed was heppie de peppie toen meneer thuis kwam, ging douche en me meenam naar de heerlijk mac (blijft goor he), naar de kapper (ja nu moet ie het bijhouden he)  en daarna lekker naar het strand geweest om daar even lekker te shoppen.

Vandaag was het natuurlijk moederdag! En nee geen ontbijt op bed, want ik was weer als eerste die ze bed uit kwam natuurlijk. We hebben wel lekker ontbeten met zijn alle en toen heb ik de mooie werkjes van de meiden in ontvangst mogen nemen en ze hebben er echt werk van gemaakt hihih. Na het ontbijt vond roon het wel gewoon tijd om gelijk een stuk kwarktaart in gooien…dus stel je voor, warme croissantjes….en om 8.30 een flinke punt kwarktaart (als ik het zo lees gaat ik nog over me nek…) Maar hij smaakte goed (niet smorgens maar smiddags voor mij)  Een rustige moederdag was het niet, lekker de hort op weer en weer een duo-plise gekocht voor ons slaapkamer raam want daar hing dus niks nadat de vorige mol was gegaan en geloof me met vollop zon wakker worden in het weekend sucks.

Ik kan zeggen dat ik genoten heb vandaag en de afgelopen 2 weken ook, morgen is het weer back to normal en gaat ook netjes de wekker weer om 6.00

 

15 gedachten over “#p365 week 18 en einde vakantie…

 1. Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat het weer ‘fijn’ is als het normale leven weer begint. Het gewone ritme weer… dat is voor een mens toch altijd wel belangrijk. hihi.

  Dus een leuke moederdag gehad? Goed zo!

  Fijne woensdag.
  Liefs, Lonneke

 2. LOL mac blijft goor he duhh rachel nee mac is niet goor 😉 is lekker!! maar de kwarktaart is lekkerder ja 😉
  gave foto’s en fijne dag

 3. leuk geworden weer en wat een gek wijf ben je toch he met je in de duinen te gaan lopen hahaha al lijkt het me heerlijk (zonder regen dan he )

 4. die kwarktaart maakt me hongerig 😀 fijn dat het allemaal zo lekker verlopen is meid en vandaag een lekker relax dagje gehad hoop ik 😉

 5. de foto van jullie drietjes is een mooie foto, lekker puur 😀 beetje bij kunnen komen vandaag?

 6. love the picas van jou en de meisjes rachel, lekker naar school morgen zijn ze wel weer aan toe he

 7. een lekker moederdagje gehad en eigenlijk een lekker weekendje ook 😀 zal aan je denken morgen met de wekker 😛 de mijne gaat even nog niet 😉

 8. hij is heel leuk je collage p365 heerlijk die foto van jou en de dametjes 😉
  geniet nog even van je moederdagje meis en geniet van je rust morgen 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.