#P365 week 19…. de laatste..

#P365 week 19…. de laatste..

Ja je leest het goed, de laatste waarschijnlijk, ik ben te druk, of ik heb geen zin, of ik heb niet de juiste fotos die ik wil gebruiken voor p365 πŸ˜‰ beetje jammer hoor ik dan sommige al zeggen, 2.5 jaar doe ik dit al en blijf het wel leuk vinden hoor maar ik ben de laatste tijd zo met andere dingen bezig die ik zelf leuker en belangrijker vind dus…misschien de laatste of er komt er nog een dat weet ik niet. Fotos blijven er natuurlijk wel gepost worden πŸ˜‰

Mijn afgelopen weekje was me mijn weekje wel en zal je alle bullshit besparen πŸ˜‰ ik hoop dat de aankomende weken soepeler verlopen in ieder geval. We hebben natuurlijk ook wel fun gehad, een trampoline in een opwelling gekocht waar iedereen happy van werd haha. Β Ioni die al een tijdje een salade recept op haar site had staan en ik heb dan toch uit eindelijk gemaakt heb en met succes want heb hem in 3 dagen tijd 2 gegeten zooo lekkah hahah. Een bezoekje aan de tandarts was voor de meiden en roontje geen probleem, geen gaatjes, ik natuurlijk weer wel en moet weer een keertje terug πŸ™

Van whoopsiedaisy kreeg ik het lieve kleine tasje wat ik zelf in mekaar moest zetten binnen vanwege het 1 jarig bestaan (kuch tasje zit nog niet in mekaar want krijg het gewoon niet voor mekaar de doos haha ) en dan de starbucks koude koffie..ik slurp altijd smorgens een koude koffie weg en zag ineens deze staan bij de hoogvliet en kon het niet laten om er een paar mee te nemen…oke hij is lekker maar iets te zoet voor bij me Β ontbijtje dus voor zo af en toe tussendoor is hij wel te doen.

Vrijdag avond had ik een soort van “ontspan avondje” bakkie op en een vriendin op msn die begon te klagen dat ze peuken moest halen…joh die moet ik ook nog hebben zei ik doodleuk waarop ze zei joh haal voor mij ook gelijk…uh nee kan niet meer rijden hahaha nou zegd ze ik kom wel op de fiets..goed dan gaan we samen op de fiets dacht ik (ik achterop weet je wel..) nou dat ging dus niet door haha nee ik even snel de fiets geleend (zoon mooie van de postcodeloterij met flinke kleuren) bij me buuf en ja hoor proberen te fietsen om 22.15 nou nou nou ik heb zo gelachen en ben zo blij dat ik niet op me muil ben gegaan en heel ben thuis gekomen haah, anietje voor herhaling vatbaar πŸ˜›

Morgen staat er weer een gesprek op het menu..gaat rach of gaat rach niet? die vraag maalt nog door me koppie heen en heb nu zoiets van ” we zien het morgen wel goed ”

Fijne avond nog!!

10 gedachten over “#P365 week 19…. de laatste..

 1. omfg jij op een fiets op een beruchte friday night….dont wanna think about it maar wel kut dat ik het niet gezien heb hahahah
  jammer dat je geen tijd hebt maar ik leg mij er bij neer omdat ik weet dat je met hele andere projecten bezig bent die veel leuker zijn πŸ˜€
  stoere meiden hebben jullie hoor bij de tandarts

 2. Op mijn geleende postcode loterij fiets, tegen een muur, (schreef anita op hyves), whahahaha

  1. hoooo hooo buuf ikke niet met jou fiets tegen die muur nee anietje met dr eigen fiets tegen die muur je had dr motten zien gaan gek hahahaha en ik stond echt vaag te kijken van huh….dat hoor ik te doen lol

 3. Jij gaat niet stoppen hoor met p365, denk er om!

  En wat Saar zegt: Gaan met die banaan, en niet dat zie ik straks wel. Nee, gewoon doen!

  1. hahaah ja denk het wel schatje, heb zo weinig tijd joh en zeg nou zelf als je kijkt naar deze week en kijk dan eens naar een andere week van vorige jaar ofzo die zijn veel leuker gemaakt πŸ˜‰ puur omdat ik er toen wel zin en tijd voor had πŸ˜‰ en nee ben niet geweest, andere dingen vroegen even de prioriteit πŸ˜‰

 4. WHAHAHAHHAHAHAHA ik hoorde het van je vrijdagavond avontuurtje tering jantje rach hoe link ben je dan in jou conditie op zo’n geleende fiets nog wel lol
  voor een pakkie peuken notabene haha en dat roon je liet gaan πŸ˜›
  maar goed ja stoppen is ff een optie als je geen tijd en zin hebt he meis πŸ˜‰ er zijn belangrijkere dingen dan een beetje freubelen πŸ˜‰

 5. Je bent er toch vaker mee gestopt toch? Met dat p365 dusssss…..
  Hadden we voor jouw weer een complete handleiding ala Ikea moeten maken over een simpel tasje. Zou dat tasje laten, het gaat er toch om wat er IN dat tasje zat.
  Succes morgen enne niet zo koppig doen, gewoon gaan met die banaan!
  Knufff!

  1. kuch ja had graag een handleiding of een youtube tut gehad hahah jezus zeg zweet brak me uit haha en ja gaat om de inhoud dat weet schat maar vond het een schattig tasje πŸ˜‰
   en ja ja we zien wel morgen goed πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.