p365 week 33

p365 week 33

Week 33, de eerste week dat het normale leventje weer is begonnen. De wekker deed niet zo’n pijn als dat ik gedacht had, gelukkig maar, maar had liever willen blijven liggen ;). De meiden waren er weer helemaal klaar voor, de eerste schooldag, nieuwe juf, nieuwe klas 😀
Dat had natuurlijk ook zijn negatieve kanten want ja de dames vonden het spannend en dat viel bij niomi wel heel erg zwaar en had woensdag een bui van hier tot tokio :(, niet te genieten en ze trok een kop die eigenlijk wel lachwekkend was.

Voor mij was het ook weer wennen, stil in huis en eigenlijk sloeg de verveling al snel toe, echt vervelende verveling zeg maar, achter de imac zitten had ik niet eens zin in hahah, dus wat doen we dan, dan gaan we maar weer cupcakes bakken met al in me achterhoofd dat ze weer zouden mislukken en wat denk je…ja mislukt hahaha, ze waren wel wat minder stug maar toch nog niet zo te kachele.
Roontje was woensdag een dagje vrij en toen even de makro in en daar heb ik mijn nieuwe spiegel gekregen die 300% vergroot:D heel handig voor een kippige zoals ik die smorgens met haar neus tegen de spiegel aangedrukt staat om zich op te maken. Bij de makro had ik ook een tube icing pasta meegenomen voor de cupcakes en dat is lekker spul zeg :D(ja ik heb het geproefd ja;)) zelf icing maken beginnen we niet meer aan dus dit is een super oplossing.

De tweede week van school is in gegaan en het lijkt allemaal weer gewoon te verlopen;) het weer is diep en diep tries, hoos buien, mini orkanen en benauwd !!

18 gedachten over “p365 week 33

 1. Ze zien er wel prachtig uit de cupcakes, jammer dat ze niet te nassen waren. Kan me voorstellen dat het een heftig 1e weekje was voor de meiden en dan ook nog een nieuwe juf waar ze aan moeten wennen. Ik was zaterdag nog op JOUW strand “Scheveningen”. Was wel ff leuk, kleine vond de golven en de zeemeeuwen prachtig.

  1. hihi was je op MIJN strand 😀 oohh had het ff gezegd had je bakkie kunnen komen doen 😛 was niet koud dan ? wij wilde zondag ook even gaan maar zijn uiteindelijk op de bank beland hahah

   1. Ik wist niet of je heel dichtbij woonde, maar heb er wel ff aan gedacht om je te mailen. Dacht nog..straks kom ik haar tegen zou leuk zijn. Volgende keer doe ik het zeker!
    Het was een beetje winderig maar verder prima weer.

    1. moet je zeker een keer doen 😉 en ja had wel heel toevallig en leuk geweest als ik je daar had tegen gekomen :d en nee woon er niet zo ver vanaf kwartiertje ofzo dus dat is te doen.
     en ja zoiets dacht ik al dat het winderig was hahah

 2. aah niomi zat er even door heen mams dat kan gebeuren, is ook allemaal heel spannend he.
  heerlijke fotos heb je weer online geknalt

 3. is dat nieuw geen veters meer in schoenen ?? en die icing lijkt mij ook wel wat, heb het geprobeerd zelf te maken nou rachel drama hahaha
  leuke week 33 meid en geniet van je avondje

 4. word hebberig van die spiegel van je:) en wat is je kleine meid lekker bezig geweest met haar schilderijtje hihi en lekker slapen bij mama volgens mij is ze steeds meer naar jou aan het toe trekken he rach

 5. ik vind hem weer leuk je p365!! die kat hihih en die pizza en cupcake heerlijkkkkk zien ze eruit jammer van de cupcake dat ie niet te vrete was hahaha

 6. leuk en lekker vrolijk overzichtje weer 😀 die kat sjeees wat een bek zeg hahahah
  en die spiegel lijkt mij ook wel wat 🙂 300% dat is groot ja 😀

 7. pfff hahah hier nog 2 weken vrij en ben t eigenlijk wel beu al manlief weer aan t werk en t kloteweer dat tegen zit fijne vakantie neej niet egt dit jaar ivm het weer! tis idd benauwd zweet me kapot en dat alleen van stofzuigen ahaha maar ja nog 2 weken volhouden en alles weer zoals vanouds gelukkig! op naar de kerst whahahahahaha x xx

 8. Hahaha handig zo’n spiegel. Ik moet mijn lenzen in doen s’ochtens, anders zit mijn mascara op mijn lippen. Oohww das was niet mijn lipgloss…hahaha. Ik moet zeggen ik heb me niet echt verveeld. Ik kom dan even weer tot rust, dat ik alleen was. Ff bij tanken zeg maar. Maar ben wel weer blij als ze s’middags thuis zijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.