p365 week 34

p365 week 34

Wat kan ik zeggen over deze week….een hoop regen,….achterlijk veel regen….geen plu was vragen om een nat pak natuurlijk. Het was een rustige week voor zover ik het kan noemen, roontje was thuis, je kan niet metselen in de regen, joh? nee dat werkt niet en een dagje met manlief thuis is super maar op gegeven moment heb je wel weer zoiets van joh zoek een hobby haha, laat ik nou zijn hobby zijn en als en soort van lappepop af en toe heen en weer werd geslingerd (we hebben gelachen dus met zijn tweetjes)
Een week waarin lichtelijk mijn ogen open gingen, mijn twitter volgers die me al door dik en door steunde nu super trots op me waren, thnx;) Rach is op vaste tijden gaan eten..ja knipper ff met je ogen want je leest het goed:D maar…ja er komt ook een maar natuurlijk…het valt niet mee:( “ze” blijft me waarschuwen en schuldgevoel geven en om dan nog sterk tegen over haar te blijven staan is lastig maar ik geef niet op, en als ik geen zin heb om een hele maaltijd naar binnen te werken doe ik het niet, maar zorg wel dat me brood van de vloer blijft 😀

woensdagmiddag lekker met de meiden croissants gebakken en donderdag gingen er een paar tosti’s naar binnen waar ik zoveel last van heb gehad dat ik dat maar ff niet meer doe. Rare foto van de flaflip verpakkingen haha en dan met name de achterkant, wat zit er in een pak vla jaaaa wel eens over nagedacht? nee dat dacht ik al haha ik doe dat wel, ik blijf alle verpakkingen lezen en sommige hoef ik niet meer lezen want daar weet ik al vanuit me kop wat erin zit.

Een week waarin ik weer cupcakes heb gebakken, ze waren gewoon goed nu en de meiden happy natuurlijk want hoe meer cakjes hoe meer versieren 😀 zelfs roon vond ze lekker en kreeg ze weg zonder een glas water hahaha (daarvoor waren mijn cakjes super droog)

Waar ik jammer genoeg geen foto van heb is van het gekleed zwemmen van de meiden. Ze zwemmen altijd op donderdag maar omdat ze nu moeten afzwemmen krijgen ze de mogelijkheid om vrijdags een half uurtje met hun kleding aan te zwemmen en ooh wat hebben we gelachen, ras vond het prachtig die schoenen vol met water en die hoorde je maar stampen in het zwembad haha. Het was wel zwaar voor ze maarja even door zetten en op naar hun diploma 😀

Aankomende week, laten we het even hopen dat we wat beter weer gaan krijgen he, ben dit zo zat!! fijne avond nog allemaal:D

20 gedachten over “p365 week 34

 1. echt goed dat je het in ieder geval bent gaan proberen! en eten op vaste tijden is al een heel goede start. ik las ook een paar keer op twitter dat je niet elke dag sport.. nog zoiets goeds! Had ik maar iets van jou en jij iets van mij (ik heb geen discipline om te sporten) dan zijn we allebei perfect! 😉

  1. ik sport wel elke dag nog meis;) ik ben alleen verplicht een rustdag in te lassen en dat is meestal op donderdag dit is mijn tweede week dat ik die pauze heb ingelast van maar van mij mag die afgelast worden haha voel me nutteloos zonder training maarja ook dat vol houden dus 6 dagen trainen en meer niet! het eten is een lastige maar dat zet ik nog steeds door!!

 2. je bent goed bezig maar ik juich nog niet te hard als je het niet erg vind 😉 heb de actie wel eens vaker gehad van je en oke moet zeggen dat je er nu veel positiever tegen over staat maar toch 😉
  vind de foto’s weer gaaf wijffie

 3. Lekkere wijf, wat fijn dat het goed gaat!! Stap voor stap, trots op jou!!!

  Ik ga straks cupcakejes bakken en deed altijd al met roomboter, soms ook met blueband als ik het niet in huis heb.

  1. goed he 😉
   en lekker dat je straks gaat bakken :d foto ? en ja gebruikte eerst altijd die boter van bertoli maar dat werkt niet en ik gebruikte gewone kristal suiker door me beslag en ook dat werkte niet hahaha maar nu met roomboter en basterdsuiker zijn ze supah 😀

    1. ow echt met kristal suiker 😐 hmm zou het dan alleen aan de boter hebben gelegen ? nou ja ik blijf het maar gewoon zo doen goed hahah en ben benieuwd naar de fotos 😀

 4. Jaaa ik ben heel trots op je!! En als jij het kan, kan ik het ook. Maar dan andersom… 😉 Op vaste tijden sporten. 😀

  En die regen… Zal ik je eens zeggen dat wij hier relatief gezien weinig regen gehad hebben de afgelopen week? Wel wat natuurlijk, maar lang niet zoveel als jullie. 😀

  (lekker puh)

 5. Goed zeg! En de cupcakes zien er heerlijk uit. Ik maak ze alleen altijd zonder boter (las hierboven dat je roomboter gebruikte), ik vind ze zonder boter veel luchtiger en lekkerder! *en nu heb ik zin in een tosti, pff :P*

 6. toppertje he 😀 en wat je al schreef niet overmoedig worden en als je die hele maaltijd niet weg krijgt so be it;) als je maar wat eet!!
  vind het een leuke vrolijke, smakelijke week 😀

 7. hij is weer leuk gemaakt en die verpakkingen lezen blijf je gewoon je hele leven doen maar je bent lekker bezig zo meis

 8. ga jij ff lekker weg met je cakjes hahaha zit hier met een kwijl smoel hahaha en ras zit er lekker van te smullen 😀

 9. Mooie foto’s weer meid! Ik vind je echt een topper, zo doorgaan! Als je het ff niet meer ziet zitten, gewoon tegen ons allemaal aanlullen! Ben trots op je! Knuffel!

 10. Wat goed van je, een stap vooruit in de goede richting! En wat zien je cupcakes er hoe uit! Was is je geheim 😉 Hihi! Wat een mooie meid is je oudste zeg, viel me even op net…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.