p365 week 4

p365 week 4

Raar als je je bedenkt dat het morgen al weer 1 februari is:| een maand geleden stond je nog lekker aan een wijntje en een zooi vuurwerk. het gaat allemaal weer veeeel te snel. Week 4 is hier rustig geweest moet ik zeggen, heb lekker aangerommeld in huis, roon werken en niet werken, meiden die lekker naar school zijn geweest, beetje niet-veel-aan-weekje noem ik het maar, maar die kunnen ook wel eens lekker zijn toch πŸ˜€

je leest het op elke blog, en ik treed in herhaling…..wij zijn het koude weer zat!! zo keek ik zaterdagochtend om 7 uur uit het raam…WIT, gloeiende….bla bla bla hahaha. ik wil lente en wel nu, helaas heb ik niet een knopje ergens zitten die ff ingedrukt kan worden zodat de zon gaat schijnen. We hebben (ja nog) een heerlijk weekendje gehad. door het weer ook niet naar buiten want ja ik ga niet voor de kats ze piep me jatjes eraf laten vriezen en ook zeker die van de meiden niet hihih en ja ik weet er bestaan dingen zoals handschoenen, maar nee ik zit dan liever bij de kachel. ben alleen even snel heen en weer bakker en slager en blokker geweest en thats it! heb bij de blokker een soort van oliebrandertje gekocht, dat blauwe geval op de foto, roep dat al 2 weken op twitter dat ik zoon ding zou kopen maar kwam er niet van haha, maar goed moest er eentje hebben van heb bij carolien van in de watten de soy wax melt dingen nog liggen en die wilde ik nu wel een x ruiken, nouuuuu heerlijk!!!
we hebben ook weer een heel seizoen de metalist gekeken en kan de tv daarom ook even niet meer zien πŸ˜‰

iedereen nog een fijne zondag en voor de werkers….werkse weer!!!

51 gedachten over “p365 week 4

 1. Wat doe jij dat ontzettend leuk zeg! Ik wist niet dat je Project 365 ook wel per week kon doen. Ik plaats elke dag een foto. πŸ™‚

  Leuke site heb je ook! Erg mooi gemaakt!

  1. thnx:D wel drama haar hoor pfff ze heeft de krullen van haar papa dus dat betekend, kammen, kammen, ontklit middeltjes erin en nog eens kanmmen πŸ˜‰ maar wel mooi πŸ˜€

 2. hahah heel je huis was vergeven πŸ˜€ wel lekker vergeven lol
  leuke kiekjes weer en geniet van je zondag een eetse zo πŸ˜‰

 3. ja idd die kut sneeuw :@ hier ligt alweer 15 cm en nu sneeuwt het weer en %#$#*&^%$# juist ja hahahah nou fijne zondag nog werken zal voorlopig nog niet hoeven vrees ik :X :X

 4. Prachtige vlechten!!! Ik had ze toen ik klein was ook zo. Was elke ochtend een drama haha. Ik had toen haar wat tot mijn kont kwam zucht…

  1. haha zucht, ik had ook haar tot op me billen, super blond van mezelf en net oorbellen laten schieten…..heb je hem door…. oke uitleg dan hihih ze zagen me oorbellen niet goed door me lange haar dus me haar wilde ik eraf hebben moahaha nee geen geintje dit lol, me tante was kapster en die heeft weet ik veel niet hoevaak me moeder gebeld of ze het nou wel zou doen ja of nee haha en toen had ik een korte kop:\ zo kort als een knul!! nouuuuuuu nu achteraf spijt als haren op me hoofd:D

 5. wat een heerlijke smoel heeft rasje en nio heeft heeeeel mooi haar! geloof best dat het lekker ruikt:D ik heb die flesjes en staan hier ook te meuren uhh geuren πŸ˜€

 6. wat was er niet goed aan die nagels dan ?? vind ze gaaf hoor!! maar goed zijn mijn handen niet:P
  leuke fotootjes weer meis en fijne avond nog

 7. zal best lekker ruiken denk ik ja πŸ˜€ en mooi die vlechten en makkelijk met dat lange haar man !!

 8. mooie kandelaars heb jij zeg:D en heerlijke fotos van de meiden die zo lekker knus bij mekaar zitten πŸ˜€

  1. uuhhh de dames kunnen soms goed met mekaar opschieten hihih. er zijn momenten dat ze super lief met elkaar zijn maar het kan ook uitlopen op een erge bitch fight hahahahah
   en ja het gaat allemaal veel te snel man!!!

 9. Altijd leuk om te zien, jouw P365’s. πŸ˜€
  Ik wens jullie een fijne week toe, hopelijk wat minder wit dan dat het nu is?! :kiek

 10. Hij is weer helemaal leuk en idd ik ben dat kwakkelweer ook zo zat, nu voorspellen ze voor morgenochtend weer een drukke spits door sneeuw. Dan ben ik altijd blij dat ik cleem online zie springen op msn. Wauw zeg dat invlechten, ben benieuwd of mij dat ooit gaat lukken!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.