p365 week 4

| 51 reacties

Raar als je je bedenkt dat het morgen al weer 1 februari is:| een maand geleden stond je nog lekker aan een wijntje en een zooi vuurwerk. het gaat allemaal weer veeeel te snel. Week 4 is hier rustig geweest moet ik zeggen, heb lekker aangerommeld in huis, roon werken en niet werken, meiden die lekker naar school zijn geweest, beetje niet-veel-aan-weekje noem ik het maar, maar die kunnen ook wel eens lekker zijn toch πŸ˜€

je leest het op elke blog, en ik treed in herhaling…..wij zijn het koude weer zat!! zo keek ik zaterdagochtend om 7 uur uit het raam…WIT, gloeiende….bla bla bla hahaha. ik wil lente en wel nu, helaas heb ik niet een knopje ergens zitten die ff ingedrukt kan worden zodat de zon gaat schijnen. We hebben (ja nog) een heerlijk weekendje gehad. door het weer ook niet naar buiten want ja ik ga niet voor de kats ze piep me jatjes eraf laten vriezen en ook zeker die van de meiden niet hihih en ja ik weet er bestaan dingen zoals handschoenen, maar nee ik zit dan liever bij de kachel. ben alleen even snel heen en weer bakker en slager en blokker geweest en thats it! heb bij de blokker een soort van oliebrandertje gekocht, dat blauwe geval op de foto, roep dat al 2 weken op twitter dat ik zoon ding zou kopen maar kwam er niet van haha, maar goed moest er eentje hebben van heb bij carolien van in de watten de soy wax melt dingen nog liggen en die wilde ik nu wel een x ruiken, nouuuuu heerlijk!!!
we hebben ook weer een heel seizoen de metalist gekeken en kan de tv daarom ook even niet meer zien πŸ˜‰

iedereen nog een fijne zondag en voor de werkers….werkse weer!!!

reactie's

reactie's

51 reacties

 1. Jouw P365 zijn altijd erg leuk, super! :kiek

 2. Leuke P365 weer :livi !
  Ik ben dit weer nu ook echt wel zat bleh.

 3. Aaawww die foto waar ze samen Dsi-en!!! Hoe lief!

 4. leuk he zoΒ΄n eerste schriftje! Super leuke blog en ik ben die winter ook behoorlijk zat, vies weer.

 5. Wat issie leuk geworden weer! Echt super meiden heb je πŸ˜€

 6. Hij is weer helemaal leuk en idd ik ben dat kwakkelweer ook zo zat, nu voorspellen ze voor morgenochtend weer een drukke spits door sneeuw. Dan ben ik altijd blij dat ik cleem online zie springen op msn. Wauw zeg dat invlechten, ben benieuwd of mij dat ooit gaat lukken!

 7. Altijd leuk om te zien, jouw P365’s. πŸ˜€
  Ik wens jullie een fijne week toe, hopelijk wat minder wit dan dat het nu is?! :kiek

 8. Het gaat echt ZO SNEL. Hele leuke foto’s, de dames kunnen goed met elkaar opschieten dus! :gl

  • uuhhh de dames kunnen soms goed met mekaar opschieten hihih. er zijn momenten dat ze super lief met elkaar zijn maar het kan ook uitlopen op een erge bitch fight hahahahah
   en ja het gaat allemaal veel te snel man!!!

 9. mooie kandelaars heb jij zeg:D en heerlijke fotos van de meiden die zo lekker knus bij mekaar zitten πŸ˜€

 10. leuke fotos, leuk overzicht en leuke vlechten hihihi sneeuw=niet leuk!

 11. zal best lekker ruiken denk ik ja πŸ˜€ en mooi die vlechten en makkelijk met dat lange haar man !!

 12. IK WIL ZON hahahah hier ook geen wit maar koud en nat;)
  heb weer genoten van je fotos!!!

 13. nice gedaan weer tut πŸ˜€ hier geen sneeuw maar wel heeel koud :s

 14. wat kan je dat goed zeg dat invlechten πŸ˜€ waren rasje haar haartjes ook zo mooi ?

 15. wat was er niet goed aan die nagels dan ?? vind ze gaaf hoor!! maar goed zijn mijn handen niet:P
  leuke fotootjes weer meis en fijne avond nog

 16. sneeuw, gaat toch weg hahahahaah word er niet goed van hoor echt!! ik wil ook de lente!!
  leuke fotos

 17. zoals elke weer weer fun je scrap πŸ™‚
  leuk dat eerste school schrift van nio, gaat het hard dan he

 18. wat een heerlijke smoel heeft rasje en nio heeft heeeeel mooi haar! geloof best dat het lekker ruikt:D ik heb die flesjes en staan hier ook te meuren uhh geuren πŸ˜€

 19. kikke weer πŸ˜€ lang haar heeft ze al he πŸ˜€ geniet nog van je zondag

 20. hoe krijg je het toch steeds zo leuk voormekaar πŸ˜€

 21. walgelijk he die sneeuw:s word er hondsdol van straks echt waar!!

 22. gave p365 !! sluit me bij de andere aan van de mooie vlechten πŸ˜€

 23. hele mooie vlechten zeg en wat kan die ras toch lekker lache he πŸ˜€ leuke fotos weer!!!

 24. Knap gedaan die vlechten!
  Mooie scrap project 365

 25. Prachtige vlechten!!! Ik had ze toen ik klein was ook zo. Was elke ochtend een drama haha. Ik had toen haar wat tot mijn kont kwam zucht…

  • haha zucht, ik had ook haar tot op me billen, super blond van mezelf en net oorbellen laten schieten…..heb je hem door…. oke uitleg dan hihih ze zagen me oorbellen niet goed door me lange haar dus me haar wilde ik eraf hebben moahaha nee geen geintje dit lol, me tante was kapster en die heeft weet ik veel niet hoevaak me moeder gebeld of ze het nou wel zou doen ja of nee haha en toen had ik een korte kop:\ zo kort als een knul!! nouuuuuuu nu achteraf spijt als haren op me hoofd:D

 26. ja idd die kut sneeuw :@ hier ligt alweer 15 cm en nu sneeuwt het weer en %#$#*&^%$# juist ja hahahah nou fijne zondag nog werken zal voorlopig nog niet hoeven vrees ik :X :X

 27. Weer leuk gedaan Rach!

 28. ik vind je p365 weer super πŸ˜€ fijne zondag nog meis xxx

 29. woow wat gaaf dr haar zo πŸ˜€ en leuk he haar eerste schoolboekje rach

 30. leuk gedaan weer meis en ja ruikt het lekker ?:d

 31. nice weer je overzichtje :d blijf je kandelaars gewoon te gaaf he:D apparte dingen heb je

 32. hahah heel je huis was vergeven πŸ˜€ wel lekker vergeven lol
  leuke kiekjes weer en geniet van je zondag een eetse zo πŸ˜‰

 33. wat een gave fotos weer meis en wat zit nio haar haar gaaf πŸ˜€

 34. super gedaan! En wat mooi haar heeft je dochter!!

  • thnx:D wel drama haar hoor pfff ze heeft de krullen van haar papa dus dat betekend, kammen, kammen, ontklit middeltjes erin en nog eens kanmmen πŸ˜‰ maar wel mooi πŸ˜€

 35. Wat doe jij dat ontzettend leuk zeg! Ik wist niet dat je Project 365 ook wel per week kon doen. Ik plaats elke dag een foto. πŸ™‚

  Leuke site heb je ook! Erg mooi gemaakt!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: