p365 week 9

p365 week 9

Toch gisteravond nog even geknutseld voor zover ik het kon opbrengen, moest gewoon wat doen want op die bank hangen met een dekentje is toch niet mijn ding hoe beroerd ik me ook voel, dus lap op schoot en freubelen maar 🙂
week 9

Roontje en niomi zijn er nog het beroerste aan toe op dit moment,  ze staan nog boven op de lijst met 39.7 koorts. Rashel heeft verder nog niet echt veel last en ik ben gelukkig (zoekend naar een stuk hout om het heeeeel veel af te kloppen) van de misselijkheid en het spugen af. wel pijn me maag en darmen maar goed als dat het ergste is 😉 bedankt voor de beterschap reacties!!!

9 gedachten over “p365 week 9

  1. Leuke scrap week ondanks de ziek zijn foto’s.
    Ik vind het trouwens altijd zo schoon lijken hé een plantje in de keuken 😀 heel mooi.
    Wil jullie toch een fijn weekend toe wensen.

  2. he mutsie beetje opgeknapt of ben je weer afgetakeld na dat getrain van je!!!! je p365 is weer leuk voor deze week;) beterschap voor het mannetje en de mini’s van jullie en hoop dat jullie nog een beetje weekend hebben !

  3. leuk!! nou ja leuk ziekkies zijn is nie leuk maar je p365 is leuk ennuhh wanneer gaat u aan mijn webbie beginnen??? fijn weekend alvast

  4. ahhhhh kijk dan een p365 in totaal zieke stand, hopelijk zijn je hartjes weer aan de betere hand op roontje na dan lees ik op je twitter ding hahaha
    maar hij is weer leuk tut, fijn weekend

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.