Paasweekend was top!

Paasweekend was top!

Poeh poeh, he he, zucht zucht is het nu achter mijn pctje haha. Een top paasweekend gehad maar nu no more energie ;)Maar dat geeft niet want heb morgen nog een dagje om op te laden want rashel is morgen nog een dagje vrij dus kunnen wij nog even chillen. Niomi en Roontje mogen wel weer aan de bak morgen 🙂

Vrijdagavond hebben we lekker gecourmet met zijn viertjes en dat was heerlijk, zaterdag hebben wij niet veel gedaan, beetje bank gehangen en gerommeld in huis. Zondag gingen we gezellie naar de haagsekoiwinkel met zijn alle, oh vrijdag waren we daar ook al geweest hahaha. Nichtje Debber kwam ff langs met haar hondje en als deb hier is hebben we honger dus hup hup ff een wok gehaald tussen de middag hahah oooh zo slecht maar zo lekker ff. Rashel die haar tand er ff uit trok terwijl die nog niet helemaal los was :s gek kind hahaha


Eieren zoeken hebben we ook gedaan en viel me mee dat de mandjes smiddags al niet leeg gevreten waren haahh, nee ze hebben nog over!! We hebben een druk maar geslaagd weekend gehad nogmaals en nog 4 dagen en dan hebben we al weer vakantie, hoe lekker is dat hihi, ik vind het niet erg want wekkerloos wakker worden bevalt mij steeds beter geloof ik 😉

Ik gaat nog even met mijn pootjes omhoog zitten en van mijn avondje genieten 🙂

2 gedachten over “Paasweekend was top!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.