PALMER’S IS (COCO)NUTS ABOUT YOUR HAIR!

PALMER’S IS (COCO)NUTS ABOUT YOUR HAIR!

Palmer’s biedt al meer dan 180 jaar een totaal verzorgingsassortiment voor met name droog, krul
en kroeshaar. De huidige collectie op basis van kokosolie wordt nu uitgebreid met de Coconut Oil
Formula Moisture Boost Leave in Conditioner. Daarnaast hebben de bestaande producten een
frisse make-over gekregen
.

Palmer’s gelooft dat haarverzorging niet ingewikkeld hoeft te zijn en nog belangrijker, dat het een dagelijkse, betaalbare luxe moet zijn. Daarvoor gebruikt Palmer’s waar mogelijk ethische, duurzame en biologische, rauwe ingrediënten. Alle producten bevatten vitamine E (tocopherol) om het haar te beschermen en monoi-olie uit Tahiti om intensief te hydrateren en de elasticiteit te herstellen. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten en zijn ze vegan friendly.

NIEUW: Coconut Oil Formula Moisture Boost Leave in Conditioner € 9,99 (250 ml)

De Coconut Oil Formula Moisture Boost Leave in Conditioner herstelt droog en/of beschadigd haar met natuurlijke ingrediënten, die het haar van de wortel tot diep in de punten hydrateren, waardoor de conditie van je haar zichtbaar verbetert na ieder gebruik.

  • Elimineert onmiddellijk knopen en klitten
  • Verbetert de doorkambaarheid en handelbaarheid
  • Maakt het haar zijdezacht, glad en klaar voor styling

Hoe te gebruiken:
Na het wassen en conditioneren spray je de leave in conditioner gelijkmatig over en direct op vochtig haar. Kam door van wortel tot punt. Kan ook op droog haar worden aangebracht voor extra hydratatie.

Frisse make-over

Niet alleen is de collectie uitgebreid, alle producten zitten nu ook in een nieuw, fris jasje. En nog meer goed nieuws: de conditioner is verkrijgbaar in een 400 ml verpakking.

Coconut Oil Formula Moisture Boost Shampoo € 7,99 (400 ml)

Herstelt droog of beschadigd haar met natuurlijk verkregen ingrediënten die het haar van de wortel tot diep in de punten hydrateren, waardoor de conditie van het haar na elk gebruik zichtbaar wordt verbeterd. Breng aan op nat haar en hoofdhuid en werk door van wortel tot punt en masseer het rijke schuim gedurende 1-2 minuten. Spoel goed uit. Herhaal indien gewenst.

Coconut Oil Formula Moisture Boost Conditioner € 7,99 (400ml)

Herstelt droog of beschadigd haar met natuurlijke ingrediënten die het haar van de wortel tot diep in de punten hydrateren, waardoor de conditie van je haar na elk gebruik zichtbaar wordt verbeterd.
Na het wassen met Palmer’s Coconut Oil Moisture Boost Formula Shampoo – terwijl het haar nog nat is – breng je de conditioner royaal aan en werk je het haar van wortel tot punt door en laat je 2 tot 3 minuten intrekken. Uitspoelen met koud water.

Coconut Oil Formula Moisture Boost Gro Treatment € 8,99 (250 gr.)

De Coconut Oil Formula Moisture Boost Gro Treatment is een haarbalm die droog en/of beschadigd haar herstelt met natuurlijke ingrediënten, die het haar van de wortel tot diep in de punten hydrateren, waardoor de conditie van je haar zichtbaar verbetert.

Hoe te gebruiken:
Verwarm een hoeveelheid ter grootte van een erwt tussen de handen en strijk vervolgens glad op het haar en de hoofdhuid en concentreer je op gebieden die het meest vatbaar zijn voor droogheid. Niet uitspoelen!

De producten van Palmer’s zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos en online via onder andere Plein.nl en bol.com. Kijk voor het volledige Palmer’s productassortiment op palmerscosmetics.nl.

De nieuwe verpakkingen zullen geleidelijk in de winkels verschijnen waardoor tijdelijk beide varianten verkrijgbaar zijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.