18 gedachten over “Paniek in winkelcentrum en ik moet wachten tot maart :( #VLOG

  1. Ohhhh ik kan me dit zo goed voorstellen. En paniekaanvallen kunnen echt heel naar zijn, zรฉker in drukke omgevingen. Ik heb het een keer midden in de Pathรฉ gehad. Man man man. En dat zweten vind ik altijd zo verschrikkelijk…

  2. Oh, dat gevoel herken ik wel. Ik had dat vorig jaar toen ik ergens in het buitenland in zo’n mega grote winkelcentrum de verkeerde uitgang nam en de auto niet terug kon vinden. Helemaal over de zeik kwam ik na een uurtje zoeken bij de auto… en mijn vriend maar lachen…

  3. oh nee, ik zou ook in paniek raken hoor. heb dat ook altijd in een vreemde omgeving. wat vervelend dat je moet wachten tot maart. Dat is nog zo lang…

  4. Ik was van de week in Hoog Catharijne, prachtig, maar ook zo veel winkels, dat ik ook niks kan vinden en echt rondloop van ‘waar ben ik’. Maart lijkt nog lang maar voor je het weet is het alweer zo ver.

    1. haha ja je loopt echt in een doolhof dan lol en helemaal als alle winkels waar je altijd kwam ineens een andere plek hebben ๐Ÿ˜‰ en neeee maart duurt echt nog heel erg lang!! het liefst stond hij er gister al ๐Ÿ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.