18 gedachten over “Paniek in winkelcentrum en ik moet wachten tot maart :( #VLOG

  1. Ik was van de week in Hoog Catharijne, prachtig, maar ook zo veel winkels, dat ik ook niks kan vinden en echt rondloop van ‘waar ben ik’. Maart lijkt nog lang maar voor je het weet is het alweer zo ver.

    1. haha ja je loopt echt in een doolhof dan lol en helemaal als alle winkels waar je altijd kwam ineens een andere plek hebben ๐Ÿ˜‰ en neeee maart duurt echt nog heel erg lang!! het liefst stond hij er gister al ๐Ÿ˜‰

  2. oh nee, ik zou ook in paniek raken hoor. heb dat ook altijd in een vreemde omgeving. wat vervelend dat je moet wachten tot maart. Dat is nog zo lang…

  3. Oh, dat gevoel herken ik wel. Ik had dat vorig jaar toen ik ergens in het buitenland in zo’n mega grote winkelcentrum de verkeerde uitgang nam en de auto niet terug kon vinden. Helemaal over de zeik kwam ik na een uurtje zoeken bij de auto… en mijn vriend maar lachen…

  4. Ohhhh ik kan me dit zo goed voorstellen. En paniekaanvallen kunnen echt heel naar zijn, zรฉker in drukke omgevingen. Ik heb het een keer midden in de Pathรฉ gehad. Man man man. En dat zweten vind ik altijd zo verschrikkelijk…

  5. Bah een paniekaanval krijgen is zo niet fijn. Wel leuk zo een vlog verwerkt in een blog.

  6. Fijn vlogje weer. Leuk om zo een kijkje in je leven te nemen. Ik ben er zelf nog gewoon te schijterig voor ๐Ÿ™‚

  7. Wat verrassend om dan ineens een vlog aan te treffen. Ik zat helemaal in de ‘leesmodus’:).

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: