Papa blij, mama blij en nio dol gelukkig

Papa blij, mama blij en nio dol gelukkig

In de zomer kreeg ik mijn eerste Iphone en was daar helemaal happy mee!! de ipad hadden we al en ook daar happy mee, maar roontje liep nog met zijn bb rond hihi en ik wilde dat absoluut niet meer nadat hij vorige maand een imac kreeg. Nu zijn we compleet, ik een nieuwe iphone 4s, een nieuwe ipad2 waar ik ook lekker mee buiten kan intermeppen en roon een iphone 4 en….nio heel gelukkig gemaakt met mijn oude ipad. Hoop mensen zeggen absurd een kind van 8 met een ipad en ja dat is het ook maar ze moeten van school een hoop doen op het internet en onze macbookpro vond ik daar nog even te nieuw voor, de ipad ook maar die is niet zo duur als de macbook ;). Rashel boeit het allemaal niks die gadgets hihi die kijkt er liever naar. Mijn kerst kadootjes heb ik dus al gehad opgeteld met vorige maand mijn nieuwe imac moet ik zoals roon dat leuk kan zeggen ff flink me bek gaan houden hahahah

Ik ben dus weer helemaal in mijn nopjes en zit nu smorgens met dochterlief tijdens het ontbijt samen te ipadden :). Moet eerlijk zeggen dat ik het verschil tussen de iphone 4 en 4s niet echt merk, ja de camera is beter en hij is wat sneller maar verder geen spectaculaire dingen ofzo.

12 gedachten over “Papa blij, mama blij en nio dol gelukkig

  1. Het kan dan voor sommige dom of onverantwoord zijn om een kind van 8 een iPad te geven.. Maar alles gaat digitaal tegenwoordig. Op school vragen ze steeds meer dingen die gemaakt moeten worden met een computer.’n broertje van 10 jaar heeft al een powerpoint presentatie thuis moeten maken.. Een powerpoint! Dat jochie wist niet eens wat het was, want op school vertellen ze er heel weinig over, en moeten ze het thuis maar uitzoeken. Dus school gaat er ook vanuit dat iedereen maar computers en dergelijke thuis heeft. Dus, als jong kind ben je bijna verplicht om zulke dingen al te hebben.

    Afgezien hiervan is het ook heel erg leuk voor je meisje.. Het is toch ook een genot! Ik bedoel, we zijn allemaal socialmediahoeren, hahaha.

  2. Doe maar duur! haha!! Ach, mijn dochter had op dr 6de al een pc in dr kamer staan.. Wel mijn oude pc, maar toch.. 😉 hihi!! Zolang het financieel kan, dan geniet er lekker van.. Geld moet rollen, ja toch! 😛

  3. ik ben stik jaloers sorry hahahah zowel op jou, je vent en je kind hihi fijne dagen rachel en sterkte te 24e ik denk aan jullie 😉 xoxo

  4. raar is het niet hoor een kind met een ipad, hier lopen ze met 5jaar al met een bb:|maar je bent dan heel walgelijk verwent rachel hahahahaha veel plezier met je spullies tut

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.