Paperchase A5 #loveit #filofax

Paperchase A5 #loveit #filofax

In februari kreeg ik mijn personal filofax binnen. Een leuke overstap als je van een pocket formaat afkomt want ik had nu meer ruimte….kuch… ja voor korte duur ja haha, mijn agenda is mijn tweede brein om het zo maar te zeggen, heb ik hem niet bij de hand, vraag me dan ook niks want ik kan je geen antwoord geven op wat ik moet doen of wat ik nog moet doen. Toen ik mijn personal kocht twijfelde ik al onwijs tussen de personal en de A5, de A5 is namelijk mega groot haha maar goed twijfel was weg en ik was happy met mijn personal……tot vorige week… kreeg het in mijn bol en had een mooie paperchase gezien en ja hoppaaaa binnen 😀
Paperchase A5

Nou was de planning om het hele weekend lekker te gaan freubelen alleen kwam daar vrijdagavond even een einde aan en dat is te lezen op Project-a

Toch tussen alle pieken en dalen wezen knutselen en ben aardig op weg maar hij is nog niet klaar!! Wat moet je met 3 agendas rach vroegen ze mij hahah, nou de pocket size die niet op de foto staat gebruik ik voor mijn medische dingen, de filofax personal gaat in mijn tas en loopt synchroom met de paperchase A5 die gewoon thuis blijft 🙂

Tot zover even mijn update, meestal op zondag een weekoverzicht maar die komt morgen online 😉 ik ga nu lekker mijn mandje in en proberen te slapen weer 🙂

3 gedachten over “Paperchase A5 #loveit #filofax

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.