Persoonlijk: 15 vragen die niemand mij stelt [tag]

Persoonlijk: 15 vragen die niemand mij stelt [tag]

Ik ben dol op tag op zijn tijd en vul ze dan ook graag in. Meestal zoek ik ze op internet op en zo heel af en toe doe ik ze via een bloggersgroep. Ik vond op internet de volgende tag en hij leek me wel leuk om in te vullen. Deze vragen zijn mij echt nog niet gesteld dus ooit moet de eerste keer zijn toch?

 1 Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Dicht maar dat is omdat ik me anders ga irriteren aan die kastdeuren. 

 2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Natuurlijk! Altijd handig om een klus op voorraad te hebben mochten we een keer gaan vliegen, scheelt weer een hoop in de portemonnee met al die mini’s die je dan minder hoeft te kopen.

 3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Uh nee, ik durf niet eens te jatten! Ben veel te bang dat ik betrapt wordt hahaha

 4 Gebruik je to-do lijstjes?

Ik doe niet anders! Zonder todo lijstjes kan ik echt niet! Moet echt wel dingen opschrijven om het overzicht te bewaren. Ben daarom ook een echte planner wat dat betreft!

5 Heb je sproeten?

Yesss, dankzij m’n mams

 6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Oh ja hoor! Vooral als we vroeger onderweg waren naar zuid-Frankrijk. Niet overal heb je een wc bij de pompstations, dus als je dan heel nodig moet is er geen andere optie. Kakken in het openbaar heb ik dan weer niet gedaan.. Zul je mij ook niet zien doen bah

7 Hoe groot is je bed?

140*200 is ons bed

8 Ben je lui?

Uiteraard! Maar dat wil niet zeggen dat ik niets doe hoor! Maar als het even kan ben ik wel lui ja.

 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Uh… ja aan mijn droge huid, heb een allergie voor de neppe kerstboom dus ja.. als je die op gaat tuigen moet je ook op de spreekwoordelijke blaren zitten haha!

10.Kauw je op potloden en pennen?

Nee, vind dat echt heel goor.. Leende dan ook nooit pennen en zorgde dat ik altijd pennen op voorraad had en nog steeds heb… Moet er niet aan denken om andermans speeksel aan mn vingers/handen te hebben haha!

 11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee dat was echt niks voor mij.

 12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Jazekers! Anders had ik niet een post geschreven over mijn favo disneyfilm 😉

 13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee, daar loop ik veel te hard voor hahahaha!

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Nee, alleen wanneer ik muziek hoor. Wanneer ik in de les muziek luister met oordopjes in beweeg ik ook nog wel eens mee op de muziek. 

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Heb geen rijbewijs maar weet wel dat je dat lange ding eruithaalt en dan kijkt tot welk streepje de olie zit. Zo kan je geloof ik lezen hoeveel er nog in zit ( sommige maken hem dan ook schoon maar of dat goed is i don’t know )

 

Jullie mogen de tag ook invullen als jullie dat willen! Weten jullie nog een leuke tag? Let me know en wie weet doe ik hem binnenkort een keer hier 🙂

2 gedachten over “Persoonlijk: 15 vragen die niemand mij stelt [tag]

  1. Wat grappig die vragen (slaap je met kastdeuren open of dicht) 😀 Leuk omdat je met dit soort vragen nog beter iemand leert kennen. Net zoals die vraag met de pennen. Ieeeew. Inderdaad leen ik daarom ook liever geen pennen. Of ik geef mijn pen (als iemand die heeft geleend en ik zie dat die in haar of zijn mond is geweest) weg. Wel een tikje lastig als het een dure pen is. Maar ja, die leen ik dan ook maar niet uit.

    1. Gadver nee he! Heb altijd een sloot pennen bij, maar leen ze nooit uit.. Straks de hele etui vol bacillen zitten.. blugh..

      Ja vind tags echt leuk om te doen! Komen er vast nog meer aan 🙂 Mocht je een tag weten laat het even weten 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.