Piercing time!

Piercing time!

Ik vond het wel weer een keer tijd voor een piercing!
Dus piercing time!

Mijn oren zijn al goed gevuld met piercings, en daar ben ik ook nog niet klaar mee, mijn armen met tattoo’s, waarvoor ik 9 juli weer een afspraak heb staan en ik vond het nu wel tijd voor een navelpiercing!

Mama heeft al tig jaar een navelpiercing en ik wilde dat toch wel ook wel. En dan niet voor het idee dat ik dan met korte crop tops ga lopen want dat is een no go hier in huize B. Nee ik wilde een navelpiercing voor mij zelf en straks op het strand, of nou ja nu al met dat mooie weer vind ik het leuk staan als je een bikini aan hebt 😀

Vorige week vrijdag was het dan zover, na heen en weer te zijn gereden omdat ik twijfelde, belande ik uiteindelijk toch in de stoel bij Jen van Tattoo Martin. Ik, nou ja het hele gezin is daar kind aan huis en dat kan ook niet anders met van die lieve en leuk mensen :D.

Mama kon niet mee naar de kamer want we hebben natuurlijk nog wel met de corona regels te maken, dus ik moest alleen afzien. Geen probleem want ik dacht dat het meer pijn zou gaan doen omdat mijn moeder dat weer gezegd had haha, het deed bij haar namelijk wel pijn. Nou duhh bij mij dus niet!!

Ik moest een kleurtje uitzoeken en we konden beginnen 😀

Tadaaaaa!! Hij zit er in en ja natuurlijk ben ik er heel blij mee! Het is nu een week geleden en hij geneest goed.

De volgende week piercing word gewoon weer in mijn oren hoor maar ik ga eerst 9 juli bij Martin weer de pijnbank op voor een tattoo op mijn bovenarm en dat is een aardig stukje dus ik moet daar wel even voor zitten ;). Uiteraard volgen de foto’s dan nog en ik zal proberen te vloggen want ook hier kan mama niet bij zijn vanwege de regels ;). Word vervolgt dus!

Hebben jullie piercings en zo ja, waar?

14 gedachten over “Piercing time!

  1. Ik heb er ook 1 gehad, maar helaas ging die na een tijdje toch ontsteken. Als ongeveer alle piercings bij mij helaas. Maar hij zit mooi bij je.

  2. Ik wilde vroeger ook altijd wel een navelpiercing, maar aangezien mijn pijngrens vrij laag is, heb ik het nooit gedaan. Ook geen spijt van gehad trouwens, dus blijkbaar wilde ik het toch niet zo graag.

  3. Leuk hoor. Ik heb ik één oor drie oorbellen en in mijn andere oor vier. Ik zou er meer willen, maar ik ben bang dat ik dan er veel last krijg als ik mijn headphone op heb Mijn liefde voor muziek is groter dan de wens voor meer piercings

  4. Staat je leuk! Ik had vroeger een piercing in mijn oor, maar heb ‘m er zo vaak per ongeluk uitgetrokken met een haarborstel dat ik er daarna klaar mee was.

  5. Nou, dit staat je goééééééd! Ik wil ook nog 2 gaatjes extra laten schieten in m’n oren aan beide kanten, maar ik kan niet tegen pijn…en ik heb er lang last van verwacht ik pfff. Deed het bij jou veel pijn in je oren?

  6. Wauw mooi! , ik heb zelf geen piercings maar vind het wel mooi altijd. Lijkt mij wel pijnlijk hoor haha. Maar is maar even en dan heb je er Wat moois voor

  7. Ik vind een navelpiercing ook wel mooi! Had ik vroeger ook, maar toen ik wat dikker was, voelde ik me onzeker en heb ik hem eruit gehaald. Intussen is die ook wel dicht gegroeid.

  8. Toen ik 23 jaar geleden een jaar ging backpacken in Australië heb ik een navelpiercing laten zetten en ook twee piercings in mijn oren, deze heb ik nog wel, maar in de navel heb ik er uit gehaald toen ik zwanger was 🙂 Ik hou er van hoor, leuk ook dat felle blauw!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.