Pindakaas issue…

Pindakaas issue…

Pindakaas of chocopasta of kaas what ever…we wonen hier met zijn vieren, moi, 2 puber meiden en een bouwvakker. Oke ik ben mij eens gaan orienteren op hoe snel dingen hier wel niet opgaan aangezien ik redelijk vaak mijn handen mis grijp aan producten waarvan ik wist dat ik ze gister bijwijze van had gehaald. We nemen een pot pindakaas, maandag halen donderdag al bodem in zicht…is dat normaal?? Vroegah deden we er veel langer mee!! Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat ik geen “laagje” pindakaas gebruik maar gewoon een dikke dikke laag haha, maar ik eet maar 1x pindakaas in de maand dus waar blijft de rest dan? zelfde met de chocopasta, alhoewel ik daar wel even eerlijk in moet zijn dat ik dat al zeker 2 maanden expres niet meer heb gehaald ;). Een blok kaas of in ons geval plakjes uit zo’n pak…2 dagen en dat is net zoveel als een groot stuk kaas aan grammen. Oke waar wil je nou heen rach haha nou ik ben benieuwd hoelang jullie met iets doen?

De zakken chips ga ik niet eens over beginnen goed 😉 dat is vrijdag halen en vrijdagavond foetsie!!

4 gedachten over “Pindakaas issue…

  1. Brrr… ik vind pindakaas vies en echt stinken! Dus nee, die gaat er niet snel doorheen hier. Chocopasta wel.. Puberdochter eet over het algemeen eigenlijk weinig zoet, maar wel heeeeeel veel. (meer dan ik, en zij is zo mager als iets en ik blijf aankomen, hoe oneerlijk! haha!!) Ok, terug naar die pot chocopasta.. tegenwoordig vreet (niet eet, maar echt vreet) ze extreem veel op een cracker, boterham, pannenkoek.. Het maakt niet uit waarop, maar ze vreet het bij het leven.. en dan moet er ook nog poedersuiker overheen! Dit zie ik dan ook weer in haar gezicht terug in de vorm van puistjes (wraak bestaat dus toch! haha!)

    1. haha nee geen pindakaas fan dus jij 😀 en jeetje van je dochter!! kijk chocopasta eens in de zoveel tijd prima maar zoveel als jou dochter ..nee dat gebeurd hier niet!! als ik een pot zou hebben staan doen de meiden het ook maar nee daarom haal ik het gewoon niet 😉 en jaaaa de puistjes ervan he hihih en hier hebben ze er ook veel last van dus ook daarom niet 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.