Pinnen of contant?

Pinnen of contant?

Iets waar we dagelijks mee te maken hebben, geld. Contactloos betalen, pinnen of contant, hoe je het ook wil noemen, het vliegt je zakken uit, klaar.

Is het veilig? is het makkelijker dan met contant geld?

Ik zelf pin alles!! Ik heb altijd 5 a 10 euro in mijn zak zitten voor eventueel boodschappen die de meiden tussendoor kunnen halen maar verder heb ik geen geld in mijn zakken of in huis. Ik word werkelijk nerveus van papier of munt geld haha, je staat zo te klunzen in je portomonee bij de kassa…., nee ik hou liever mijn pasje tegen het apparaat of toets mijn pincode in.

Het gaat een stuk sneller en is voor mij beter en fijner.

Manlief heeft het juist andersom, die heeft liever geld in zijn portomonee. Voor de meiden geld beide, die zijn zowel gek op pinnen als contant uit geven.

Wat ik wel altijd eng vind is het contactloos betalen, want wat als je een keer je pas verliest? een ander kan zo tot 25 euro even pinnen van jou pas, dat vind ik nog wel even een dingetje, maar goed ik zal en blijf het liefste pinnen.

Wat vinden jullie fijner? pinnen of contant?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.