Pinterest

Pinterest

Ik denk dat iedereen pinterest heeft? Ik heb het al redelijk lang en om je eerlijk te zijn gebruik ik het nooit!! Heb er toen der tijd wel borden op gezet maar verder dan dat kwam ik eigenlijk niet. De laatste tijd deel ik wel mijn blogposten er op maar het blijft een dingetje bij mij hahah.

Toch wil ik er meer mee gaan doen want je kan er redelijk wat inspiratie en dingen vanaf halen volgens mij.

Zoals je ziet, weinig volgers en weinig volgend en daar wil ik verandering in gaan brengen en daar heb ik jullie hulp bij nodig 😀

En dan heb ik het niet alleen over het volgen en terug volgen maar help deze moeder gewoon even op weg oke hahah. Ik ben een nerd op andere gebieden op social media maar met dit….nee dus uhh spoedcursus zou fijn zijn en tips en tricks.

Hebben jullie pinterest en waar gebruik je het voor?

Ik ga de komende weken mijn borden organiseren en of verwijderen en toevoegen dus ben benieuwd. Gaan jullie mij even helpen dan 😉

6 gedachten over “Pinterest

  1. Pinterest loont. Ik haal hier van al mijn sociale media ongeveer 80% van mijn lezers vandaan. Overige sociale media doet nagenoeg niks voor me.

  2. Oh oh. Guilty as charged. Ook Pinterest hier, maar ik doe er al heeeeeeel lang niets mee. Zonde, want het schijnt zo leuk te zijn. Ik ga vanmiddag proberen er tijd voor te nemen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.