Plafond dienst, mijn nachten

Plafond dienst, mijn nachten

Plafond dienst is niks nieuws hier.

Dertien jaar lang doe ik geen oog dicht en slaap als ik een meevaller heb precies 47 minuten.

Dat houd geen mens vol hoor ik je denken , maar geloof mij, je weet op een gegeven moment niet beter en je gaat er aan wennen. Natuurlijk ben ik moe en energieloos, maar dat is niet altijd zo. En ja ik kan ook een aardige exorcist zijn met weinig slaap.

En tijdens die slapeloze nachten hebben we natuurlijk de pijn, waar ik nu niet op door ga want dat weten jullie nu wel😉

Nee ik ben ’s nachts aan het brainstormen over van alles en nog wat. Dat kunnen leuke dingen zijn maar ook minder leuke dingen. En het kan echt van alles wat zijn, ik zal eens wat opnoemen.

– wat zal ik eens gaan veranderen morgen in huis

– zal ik morgen strijken of overmorgen

– wat zal ik eens gaan kopen en voor wie?

-zal ik dat nieuwe recept uit proberen of niet

Zoals je ziet de stomste dingen haha en ondertussen ben ik dan ook met de was bezig. En kruip dan even naar beneden om een paar nutri flesjes in de vriezer te doen en die liggen er precies 26 minuten in. Waarom 26 minuten…, nou dan zijn ze perfect koud voor mij. Ik kruip dan weer naar boven met 4 of 5 nutri’s en drink die in bed op. Daarna begint de hele poppenkast met het lichaam weer en kruipen wij weer naar de badkamer waar ik al hangend op een bureaustoel nog even in slaap val.

Hebben jullie wel een slapeloze nachten ?

Het komt niet vaak voor dat ik een nacht door slaap, en als ik zo’n nacht heb dan heb ik ‘s morgens de poppen aan het dansen.

Wat ik al zei, je raakt eraan gewent maar een lekker nachtje slaap….. graag☺️

3 gedachten over “Plafond dienst, mijn nachten

 1. Wauw Rachel heftig hoor, helemaal niet slapen.
  Heb zelf moeite met inslapen, en eigenlijk van alles geprobeerd.
  Gelukkig heb ik ook wel goede nachten, dus maak er maar het beste van.
  Piekeren of liggen malen is funest, ik schrijf mijn gedachtes op dan zijn ze uit mijn hoofd.
  En melatonine al eens geprobeerd , of mag je dat niet slikken ?

  Je zou eens een orthomoleculair arts of therapeut kunnen raadplegen, die weten van voeding en welke stofjes je eventueel mist door je ziekte.
  Is maar een tip hoor, maar wens je heel veel sterkte toe.
  Liefs van Ria.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.