Planning is prioriteit

Planning is prioriteit

Planning is hier prioriteit! Geen planning ? Dan krijg ik kortsluiting in mijn bovenkamer om het zo maar even te zeggen.

Ik poste afgelopen week deze foto op mijn instagram en kreeg gelijk de vraag welke agenda/planner dit was.

Het is geen planner, het is geen agenda, het is gewoon een ordinair boekje van de Action! Ik plan er wel in want ik vind het handig zo en het is voor mij overzichtelijk. Daarnaast gebruik ik ook nog gewoon mijn filofaxen die ik al jaren heb.

Afspraken, dingen die er gedaan moeten worden, wat er aan boodschappen die dag gehaald moeten worden, medicatie innemen, bestellingen, facturen maken ect. alles staat er wel in.

Is dat dan niet dubbel dubbel zou je denken. Ja misschien voor een ander wel maar voor mij niet, en buiten dat ik ben gek op schrijven en op lijstjes maken. En naast de planners hangen er ook gewoon post it notes haha. Sommigen zullen wel denken dat ik door gedraaid ben met plannen maar nee, dit werkt voor mij, en hier houd de rust mee in mijn koppie ;). Ik ben HSP en prikkels en onverwachte dingen geven mij een error en door dit allemaal op te schrijven houd ik de boel een beetje rustig.

Anyway, dit boekje ligt op de eettafel en het hele gezin kan er zijn dingen in zetten zodat we van elkaar weten hoe wat en waar.

Ik heb gewoon zelf de week nummers ingevuld en de datum’s en dat werkt prima zo 😀

Plannen jullie ook alles en waar doe je dat in?

Naast de planner en mijn filofaxen gebruik ik ook de agenda op mijn imac van Gmail en Icloud. Ik kan dus eigenlijk niks vergeten! En geloof mij…het gebeurd nog steeds haha.

Fijn weekend!

10 gedachten over “Planning is prioriteit

  1. Ik gebruik mijn Purpuz planner. Lekker groot. Maar prive doe ik alles gewoon in mijn telefoon plannen, net als de rest van het gezin. We delen de agenda’s.

  2. Bij ons staat alles op de keukenagenda en ik heb nog een notitieboekje waar ik bv wandelroutes, plekken waar we naar toe willen of ideeën voor mijn blog in noteer.

  3. Zelf ben ik niet zo van het plannen op papier, ik houd mijn brein wakker door veel te onthouden. Dochterlief is een echte planner en houdt van plannen en dit opschrijven.

  4. Ik heb een agenda waar ik mijn afspraken in zet en ook een Purpuz planner. Daar probeer ik ook de dagelijkse dingen in te plannen. Dus sommige dingen zijn dan ook dubbel. Maar dit werkt wel voor mij.

  5. Ik ben ook echt een planner, hen een gezinsplanner en mijn eigen planner. Ik schrijf alles dubbel maar vergeet daardoor niks! Dus ik snap jou helemaal 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.