Planning

Planning

Hier in huis draait alles op een plannings-schema. Klinkt bijna histerisch i know, maar als er geen planning is dan is het chaos, wel in huis als in het koppie van moeders. Ik plan dingen eigenlijk al sinds ik een jaar of 14 was. Ben zowieso gek op boekjes vol schrijven en dus nu in mijn filofax en newme agenda’s en, ja en komt nog een en, mijn moleskine boekjes en notitie boekjes van de hema. Dan hebben we natuurlijk ook nog de agenda op mijn telefoon en jawel op het toillet hangt een gezin’s kalender met ieder zijn naam appart. Als ik het zo lees is het gewoon histerisch! Maar ik ben ook niet meer de jongste zeg ik dan maar en als ik alles moet gaan onthouden kwa afspraken, trainingen, wedstrijden, boodschappen en en zakelijke dingen….nee zover rijkt mijn brein niet hoor, weet niet hoe jullie brein dat doet maar de mijne werkt op papier.

En dan hebben we het maar even over het papier, ik vind en blijf het fijn vinden om dingen op te schrijven want op een telefoon ben je toch snel geneigd het weg te drukken en te denken van oh dat doe ik straks wel even. Lekker opschrijven en dingen af kunnen vinken als je het afgerond hebt.

To-do-lijstje’s zijn favoriet bij de meiden hierzo,  ik klaag altijd dat ze teveel boekjes en bloknotitie’s hebben maar als ik dan naar mijzelf kijk denk ik ja ze hebben het niet van een vreemde! Ik vind het wel goed van ze dat ze dingen opschrijven in ieder geval. De man des huizes heeft geen agenda, ja zijn vrouw die alles bijhoud! Hij heeft een agenda voor het bedrijf maar als ik daar wel eens in blader is het gewoon min of meer een kladblok, zinloos voor hem dus.

Hebben jullie een planning of schema, agenda ect.?

4 gedachten over “Planning

  1. Ik schrijf enorm graag en heb overal notitieboekjes en pennen liggen. Onder andere in mijn jaszak, tas, in de keuken, slaapkamer etc. Maak ook graag (to-do)lijstjes en vind het prettig om de chaos in mijn hoofd op papier te zetten. Daarnaast heb ik in de notities van mijn iPhone een globale planning die ik elke dag 2 a 3 dagen van te voren bij werk.

  2. Ik hou ook van de moleskine boekjes! Die van de Hema zijn ook fijn ik heb er van de week weer een paar gekocht! Handig voor op het werk!

    1. O en ik heb een mooie agenda van de Primera zoo blij mer. Allemaal losse boekjes erin dus als de twee maanden op zijn kun je hem eruit halen en na een jaar weer vervangen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.