Pompoenen, de multitasker in huis tijdens de herfst

Pompoenen, de multitasker in huis tijdens de herfst

Als iets helemaal herfst is, zijn het wel pompoenen πŸ˜€ En nee niet alleen om op te eten! Ik heb het over de decoratieve versie. Wij hebben ze dit jaar voor het eerst in huis.

Pompoenen la familia b

Je ziet ze overal voorbij komen. Vooral op insta… Nu vond ik het er zo tof uitzien dat we, nouja vooral ik, op zoek gingen naar een aantal pompoenen.

Vorige week liet ik jullie beelden van het tuincentrum zien, helaas waren daar de pompoenen best aan de prijs. Dus ik besloot mijn zoektocht voort te zetten.

Jan was wat nodig bij de Praxis en aangezien je bij ons de ingang hebt bij de planten enzo, besloot ik toch eens te kijken of ze toevallig ook hier pompoenen hadden.

Pompoenen la familia b

En jawel! Ook nog eens stukken goedkoper! De grote ronde was € 1.19 en de langwerpige maar €0.99! In het tuincentrum was ik € 3.00 voor dezelfde pompoen waar ik die 1.19 voor betaalde.

Wij gebruiken ze eigenlijk voor decoratie, maar ook voor producht foto’s lenen ze zich prima πŸ˜€ Zie het voorbeeld hieronder πŸ˜‰

Pompoenen la familia b

Hebben jullie deze herfst ook pompoenen in huis?

Ik ben wel eens benieuwd waar jullie ze halen voor een betaalbare prijs πŸ™‚ Want volgend jaar komen de pompoenen zeker weer terug, want ik vind ze veel te leuk in op de salontafel staan πŸ˜€

reactie's

reactie's

13 gedachten over “Pompoenen, de multitasker in huis tijdens de herfst

  1. Mijn jongste dochter kocht er eentje, en heeft die ook mooi gesneden met een gezicht. Verder heb ik twee bloempotjes in pompoen look : )

  2. Nee, eigenlijk helemaal niet aan gedacht ook. Als ik pompoen in huis haal, dan is het om te eten

  3. Ik vind pompoenen vooral mooi voor decoratie. Het liefst koop ik ze aan huis bij iemand.

  4. Super leuk, ik hou echt van alle herfstdecoratie en pompoenen horen daar zeker ook bij. Wij hebben enkele houten planken gerecycled tot pompoen. Heel gemakkelijke DIY en kei-budgetvriendelijk! πŸ˜€

  5. Ik heb niet meteen iets met decoratieve pompoenen. Ik weet nog dat ik als tiener zei dat ik maar niet begreep dat mensen dat zomaar ergens zetten in plaats van op te eten. Toen moest men mij uitleggen dat die ook puur decoratief bestaan en je die zelfs beter niet op eet… Wel ja, ik had weer wat bijgeleerd. Het was 20 jaar geleden of zo, maar ik ben nog steeds geen fan van sierpompoenen. AL ben ik er sowieso van overtuigd dat iedereen moet doen wat die wil en als jij die leuk vindt, geniet er gewoon van! πŸ˜‰

  6. Ik vind pompoenen echt super leuk als decoratie. Heb ze zelf nog niet in huis, maar ben ik zeker van plan!

  7. Ik vind pompoenen niet zo leuk als decoratie, maar wel lekker om op te eten πŸ™‚

  8. Nog nooit gekocht eigenlijk. Wel om te koken uiteraard, maar niet als decoratie. Op zich best leuk om in de herfst neer te zetten, ziet er gezellig uit!

  9. Heel eerlijk ben ik niet zo van de pompoenen. Eigenlijk staat er al genoeg in huis om dat ook nog toe te voegen, hahaha. Buiten zie je het ook weleens, maar we hebben te weinig tijd om ook in de tuin nog mooie hoekjes en dingetjes te maken. Eigenlijk wel heel erg jammer. Het past ook echt bij deze periode van het jaar. Bij anderen vind ik het overigens wel altijd heel leuk staan πŸ™‚

  10. Eerlijk gezegd vind ik herfststukjes (net als kerststukjes overigens) en pompoenen, paastakken etc een beetje afgezaagd. Hoewel het voor een insta flatlay wel weer veel kijkers trekt, haha.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: