Primarkt make up

Primarkt make up

Oke we kopen natuurlijk niet alleen kleding bij de primarkt!! Kaarsen heb ik daar ook ontdekt en tja ook daar is Rach gek op of het nou zomer of winter is 😀

Maar goed ik ging voor een highlighter…ja hoe kon het ook anders maar die hadden ze dus niet dus ik zwaar teleur gesteld hahaha. Maar ik moest gewoon iets van make up kopen, voor mijzelf dan want meestal is de make up daar voor de meiden. Ik zag dit palletje, contour en glow. Ok dacht ik we kopen hem en we zien wel wat het doet. En ja de ik heb er al met mijn handjes aan gezeten voordat ik de foto maakte…ik know niet zo netjes maar gil vaker dat ik geen beautyblogger ben en gewoon alles gelijk probeer ;). Anyway, de contour is te licht voor mij, helaas maar de glow is er dan weer wel. Wel heel subtiel maar een mooie.


Dus make up van de primarkt is prima spul, mits je het in de goede kleur koopt dan he moeders ……nee hoor ik gebruik de highlighter wel en ik ben niet altijd heel bruin dus zal de contour heus wel een keer gebruiken.

Hebben jullie make up van de primarkt? en bevalt je dat?

6 gedachten over “Primarkt make up

  1. Nee nooit gekocht. Ik kom er ook eigenlijk nooit. Misschien eens in t jaar. Bij ons in Arnhem hebben ze nooit echt wat leuks.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.