Primer & fixing spray Catrice

Primer & fixing spray Catrice

Eerder schreef ik een artikel over een fixing spray.

En ja lekker krom maar nu weer haha. Maar deze is van Catrice en deze is gelijk een primer.

Ook weer zo’n dingetje wat ver van mijn bed was maar ook deze is fijn en doet nog iets extra dan alleen fixing. Deze kan je ook als primer gebruiken, dus voordat je je make erop smeert spray je eerst dit op je gezicht, laat het drogen en dan smeren maar met je dagelijkse dingen.

Ik heb deze een paar dagen gebruikt en vind hem ook heel fijn en hij ruikt ook meer dan die van de Hema. Alleen het primer idee erachter is toch niet zo mijn ding. Dus van tevoren het op je gezicht sprayen en dan wachten. Het is wel lekker fris en toen ik het gebruikte was het warm dus lekker verfrissend maar ik gebruik hem liever alleen als fixing spray. Ik heb ook gemerkt dat als ik hem als primer gebruik, de make up juist van mijn gezicht af komt als het er een paar uur op zit, en ja dat is niet de bedoeling he!! Dus nee om hem als primer te gebruiken in mijn geval 😉

Ik ben nu helemaal om met de fixing spray en heb ondertussen de spray van mac besteld!!

Kennen jullie deze al en gebruiken jullie een primer onder je make up?

3 gedachten over “Primer & fixing spray Catrice

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.