prinsjesdag ala 2009

prinsjesdag ala 2009

het is weer zover vandaag, het is weer prinsjesdag, joepieeee!! kermissen draaien op volle toeren (kredietcrissis?? waar dan) de suikerspinnen plakken weer aan de handjes van kinderen en ook grotere lopen nog met die dingen weg, ik koop ze ook altijd als we op de kermis zijn maar dan meer voor de katten die gaan er helemaal los mee hahaha. maar goed bea gaat haar verhaal weer doen, het verhaal wat jaar in jaar uit het zelfde is alleen in een andere volgorde.

wat doen jullie met prinsjesdag?

30 gedachten over “prinsjesdag ala 2009

 1. Wat een luxe, een vrije dag vanwege prinsjesdag! Ik had naar school gemoeten, als ik zin had haha. 😀 Verder heb ik het ook niet allemaal zo gevolgd.

 2. Ik vind Prinsjesdag maar stom haha. Ik moest gister een trein eerder nemen omdat alle trams super erg omreden. Moest een trein eerder, zodat ik met een trein die ik anders niet haal van den haag centraal naar Hollands Spoor.

  Maar goed, ik heb nog nooit wat gedaan met Prinsjesdag. Het interesseert me niet zoveel.

 3. nah iedereen weer blij :@ maar goed kinderbijslag word bevroren ben je lekker mee!!! had ik nah tog maar 10 kids gehad en of opgegeven whahahahaha kutlijers zijn het moesten gelijk per direct allemaal stuk voor stuk dood vallen!

   1. De kinderbijslag gaat tot 2012 niet omhoog. Normaal gesproken wordt de kinderbijslag tweemaal per jaar aan het gestegen prijspeil aangepast. Ook het inkomensafhankelijk kindgebonden budget wordt bevroren.

 4. Wat ik doe op prinsjesdag? Uhm… werken, huishouden, koken, hond uitlaten, tv kijken etc etc, oftewel, wat ik alle dagen doe 😉

  Prinsjesdag… pfffff

   1. Haha ja precies! Bij gebrek aan prins die het voor mij doet allemaal 😉
    Misschien maar hopen op fairy goodmothers, fairly odd parents,repelsteeltjes, of misschien zelfs kaboutertjes? Who knows… till then, alles zelf doen dus, prinsjesdag of geen prinsjesdag hahaha

 5. uhmm gewoon poetsen wahahhha want alles wat daar verteld is toch onzin en alleen bezuinigen dus nee kga dat niet kijken! gewoon net als normaal en denk dat heel nederland na vanmiddag weer een dip heeft! want veel soeps zal er niet uitkomen

  xxx

  1. neuh komt nooit veel uit word een sombere troonrede….dat is het toch atlijd:P en dan die zogenaamde miljoenennota die uitgelekt is, man die lekt elk jaar uit moahahahh hoe lang kunnen ze nederland nog voor de poes houden malloten

   1. ik denk nog lang aangezien we zelf op die stumpers stemmen whahaha en degene die niet stemmen moeten niet klagen zeg ik dan altijd maar 😛 mijn stem is bekend voor volgend jaar en denk half nederland hahahahah maarja boeiend kga zo kids naar school brengen en gaat ik lekker poetsen 😀 klote weer lijkt nu wel herfst man! morgen weer lekker warm 😀 xxx

 6. nou ja sluit me maar bij de rest aan rach, ik doe ook niks vandaag alleen ff vanaaf met mark naar de kermis:D jij gaat niet zeker? met dat weer, moet wel droog zijn natuurlijk he;)

 7. mohahah mars weer same shit difrend day mafkees ben je ook he
  maar goed ik lig ziek op de bank 🙁 dus ja ik kijk wel ff tv denk ik

 8. bla bla bla zo denk ik er altijd over ze leest idd altijd het zelfde voor alleen anders geformuleerd !!!same shit difrend day

 9. het regent, het is somber echt een dag voor prinsjesdag hahaha nee hier doen we niks en nee hangen ook nie voor de buis nee

 10. ik ga vandaag opzoek naar dozen voor jou muts hahaah zodat je kan gaan inpakken !!! duurt niet lang meer he voordat je vloer gelegd word 😀

 11. werken, vrij en dan weer werken is dat wat haha ga vanavond nog ff naar het malieveld naar de kermis ga je mee ?

 12. ow god hhahah dat is ff schrikken zo smorgens die kop van bea te zien hierzo haha, ik ga niks doen heb een kater van gister nog jullie fijne dag ondanks de regen:(

 13. Bij ons leeft dat echt niet hoor. Geen vrije dag, geen kermis. Hooguit de dag erna op school bespreken wat er in de krant staat.

  Veel plezier op jullie vrije dag!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.