8 gedachten over “Project-a puinbak zonder vlog #VLOG

  1. Wat vervelend Rachel! Dat is niet fijn. Soms kan je dan maar beter inderdaad terug je bed ingaan en gewoon even pas op de plaats nemen (dat deed ik van de week na mijn voedselvergiftiging. De eerste dag na dé nacht kon ik überhaupt niet uit bed komen. Zondag kwam mijn vader langs dus ik dacht: ik kan er wel weer uit. Helaas was dat een misrekening). Ik hoop dat het snel – naar omstandigheden – weer wat beter met je gaat.

  2. Je hebt wel een vlog, dat heb je vanochtend gepost :-). Een vlog vanuit bed met de mededeling dat je geen “vlogwaardig” onderwerp hebt en dat je rustig aan doet. Je hebt een vlogvakantie. Groot gelijk! Niks moet, alles mag. Dus lekker vloggen wanneer het jou uitkomt, het is geen verplichting. Aan jezelf blijven denken.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.