3 gedachten over “Project-a update

  1. Lieve schat,
    Ik wil jou opnieuw heel veel sterkte wensen. Je bent zo sterk en zo’n bikkel! Dat is jouw kracht. Altijd doorgaan. Een zeer grote knuffel!! 💗

  2. Lieve lieve rachel als het kon was ik in de telfort gekropen om je een hele dikke knuf te geven helaas ben ik al 15 jaar chronisch depressief en de ene tegenslag na de andere ben net weer thuis uit het ziekenhuis bacterie in de darmen 7 weken mee gelopen doodziek met ambulance opgehaald nieren werken nog maar voor 20 procent kalium veel te hoog uitgedroogd en als grote klap mijn linker grote teen geamputeerd werdt echt verdrietig om jou zo in de put te zien je raakt mij echt ik hoop en bid dat er voor ons beide nog wat betere tijden komen ik ben ook moeder en wordt 44 mijn kids zijn 20 en 10 en maken net als jou meiden dingen mee die niet zouden moeten maar helaas kies je daar als moeder niet voor het gebeurd je ik wens jou en je gezin alle liefs goeds en sterkte dikke knuf uit Apeldoorn

  3. Poeh, ik kan me voorstellen dat je nergens zin meer in hebt na zo’n tegenslag.. Heel veel sterkte ! Het vloggen, dat zou ik maar gewoon laten voor als je er zin in hebt, niet per se gaan doen omdat je vindt dat het af moet. Als je even helemaal mediastil wilt zijn, is dat toch prima ?
    Misschien is het fijn/handig om een papier ofzo bij je computer of op tafel te leggen en alle vragen zoals ‘kan ik straks nog wel een pan optillen’ op te schrijven. wanneer je dan volgende week dat telefoontje krijgt, kun je al je vragen mooi kwijt en hoef je er nu na het opschrijven verder niet meer over na te denken…
    Zet ‘em op !

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.