Proud mom! Laag Albumine en hello fre…oh nee hello irritatie … #VLOG

Proud mom! Laag Albumine en hello fre…oh nee hello irritatie … #VLOG

Hey!!

Het is weer woensdag, dus dan staat er weer een mini vlog online!!

Een vlog met een dikke smoel! Man man, eerst dachten we exzeem weer, toen dachten wij hooikoorts en uit eindelijk is het wéér een te laag albumine :(. Vandaag, woensdag dus, moet ik snel bloed laten prikken en dan maar duimen, al heb ik het vermoeden dat het weer goed mis is aangezien ik zo opzwel.

We hadden ook gesprek bij Rashel op school en ja ja die tut is soepel over gegaan en heeft haar IVIO diploma met een 8 gehaald! Haar rapport cijfers zijn zo goed, dat deze moeder alleen maar heeft lopen glunderen 😀

10 gedachten over “Proud mom! Laag Albumine en hello fre…oh nee hello irritatie … #VLOG

  1. Oh en balen van diealbumine maar je hoofd ziet er voor mij niet opgezet uit, dat in denk ik alleen te zien als je thuis zelf in spiegel kijkt, dus als je nog tijd en energie hebt voor update project A zou top zijn maar na de vakantie kan natuurlijk ook, geen stress (… zegt Miep OCD, *ahum*, want bij mij moet ook alles volgens schema)

    1. nee dat zie ik dus niet alleen in de spiegel thuis….het is gewoon zo en het is niet alleen mijn gezicht btw 😉 en de waardes geven dat ook aan dus….niet gelijk oordelen graag oke

  2. Nog een laatste reactie (kan niet slapen dus alle tijd): recepten altijd welkom! Gebruik zoals inspiratie voor variëren in wat ik maak. En Hellofresh en al die andere maaltijdboxen zijn inderdaad belachelijk duur. Mijn oppasgezin heeft ze wel want als vier personen = twee volwassen en een kleuter en een peuter dan is het net genoeg, als je die kids ze daarna nog vla of yoghurt geeft en zelf ook nog extra snackjes s avonds, maar met twee volwassenen en twee tieners is het echt te weinig 95% van de keren dat je bestelt (heel soms zit er iets bij wat meer energiewaarden heeft)

  3. Dankjewel voor je nieuwe vlog, en sowieso voor de vlogs die ik afgelopen jaren gevolgd hebt. Dat vergt een hoop moed want alles wat je op Internet zet betekent behalve support van mensen die het begrijpen ook minstens vijf keer zoveel k*t reacties -en dat doet toch pijn ook al weet je dat het alleen stomme trollen en ultra-sukkels zijn die zulke reacties geven >:( -> (dit is een angry emoticon, zit op pc dus kan geen emotional maken via app)

    Heb zelf AN en mede dankzij jouw vlogs nu weer in behandeling bij Ursala heel binnenkort omdat ik me realiseer dat ik als ik op doorga ook risico loop op f*ck*d up lichaam dat niets meer binnenhouden. En mijn andere motivatie is dat ik heel graag vanaf oktober weer op mijn oppaskindjes wil passen, de jongens zijn 4 en 1,5 nu en heb al sinds januari niet meer kunnen oppassen door AN. Ze hebben afgelopen dinsdagnacht een zusje gekregen en ik doe er alles voor om in oktober er weer te kunnen zijn, heb daar twee jaar opgepast voordat ik terugval had en het is een superfijn gezin. Hoop dat zij dan ook weer vertrouwen hebben als ik terug aankom maar hoe dan ook blijf ik ze wel af en toe zien. En zoals mijn zus zei: “je kunt niet in de toekomst kijken maar wel nu alles doen wat kan”. X jet

    1. ja super he!! en ja ik ga morgen naar het lab want mijn arts is er vandaag niet dus krijg dan ook de uitslag niet en die willen we eigenlijk gelijk hebben 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.