Q-day 2009

Q-day 2009

Iedereen was klaar voor de start vanmorgen, het is een feestdag, en menig mens had zich opgetut en feestelijk oranje aangekleed voor q-day. deze dag is een grijze dag geworden 🙁 wat een verschrikkelijk drama in apeldoorn mensen, onbegrijpelijk!! ik trek me de laatste heel veel dingen aan en lijkt wel of ik dingen zie aankomen, zo zit ik ook met de mensen die daar door de lucht vlogen en de doden die er zijn gevallen……brrr rillingen lopen over het lijf

dat niet alleen, ook wij hadden een ongeluks dag, vanmorgen vroeg op, boodschappies doen en daarna fun met de meiden hebben in hartje den haag, de kermis op 😀 we hebben met zijn alle super genoten en ben zelfs nog in een achtbaantje geweest hihi heerlijk gezinsdag!! maar goed ik had niet gegeten en wilde naar huis, was het zat!! op weg naar huis ergens in den haag gaan de slagbomen dicht omdat er een brug open gaat, roon had geen zin om te wachten en draait zijn stuur om waarop ik nog zeg van roon doe nou niet wacht nou maar ff ( dat bedoel ik dus met dingen aanvoelen komen ) en hij draait de auto, naast ons staat een bus op de busbaan en roon wil rijden en KABOEM, echt een giga klap….ik zag niks want ik had een mega japanse esdoorn op me schoot, ik zag alleen iemand naar me deur neervallen. ik gooi die deur open en de hagenaar die ik ben wil eigenlijk gelijk die man zijn huid vol schelden, puur van de schrik ook denk ik, en ik kijk die man aan en zie zijn hoofd bloeden en aan de andere kant van onze auto licht een scooter in puin. op het moment dat ik me mond open wil doen kijk ik naar de meiden…en toen brak me hartje….2 kleine meisjes die helemaal in trainen in hun autostoeltje zaten 🙁 ik heb ze er gelijk uit gelaten en ben naar die man gelopen, die wilde opstaan maar wij en een crew van een straatfeest daar zeiden van blijf jij maar zitten. 112 bellen werd er gezegd….ik zeg 112 bellen waarom? ik heb toch niks!! niet aan die arme man gedacht, ik was er gewoon ff niet met me koppie bij, keek naar de meiden, keek naar roon, en toen kwam er een jongen op me af van gaat het wel..? ja hoor zei ik, met een toon van is er iets dan …. nouja politie erbij, ambu erbij alles werd afgezet, heel raar. ik me broer bellen pffff werd lichtelijk para daarzo maar op een niet para manier, volg je het nog hahaha. roontje moest verklaring afleggen en dit word een zaak met een ja en nee spelletje, daar kan ik me nu nog niet over uiten, dat zie ik straks met de verzekering wel 😉

thuis gekomen ben ik toch wel gaan trillen, baal als een stekker van me bmw ( wat eigenlijk alleen de koplamp is en een deuk in motorkap en beetje zijkant) kan er niet tegen als me toetoet in puin ligt. en daarna begon het wel door te dringen en sinds dien ben ik hieperdepieper en sta te shacken als een rietje dus….. lekker daggie di eq-day!!!

ik heb wel hele leuke fotos van de meiden op de kermis, die gaat ik vanavond even plaatsten, ik gaat nu eerst met mijn schatjes lekker eten bij de mac, dat hebben ze wel verdiend;) bedankt voor de lieve mailtjes en twitter berichten 😉

je kan op de foto klikken voor vergroting ;). kon het niet opbrengen om de de fotos van de auto erop te zetten 🙁 heb net wel zelf gelijk auto gereden want had het idee dat ik een chicken zou worden als ik dat niet zou doen;)

17 gedachten over “Q-day 2009

 1. WOW, das goed klote! Toch fijn dat die kerel het er nog wat redelijk van af heeft gebracht… Toch?
  Ik was gister helemaal in shock door het nieuws uit A’doorn… Maar gelukkig heeft dat mijn middag/avond niet verprutst 🙂

 2. Jeetje dat ongeluk kan er ook nog wel bij op. Verschrikkelijke dag. En een auto is maar blik hé, dat komt wel weer goed. Niemand echt zwaar gewond.

  In Apeldoorn ging het er echt erg aan toe, niet normaal.. Snap niet hoe het kon gebeuren. HOE. Er zijn toch allemaal maatregelen etc?

 3. Jeetje meid das ff schrikken
  zo ver jullie happy Qday!
  Nou gelukkig hebben jullie niks!!

  sterkte wijffie of vr die kleintjes van je

  xx

  thnx wijffie

 4. Ik schrik me kapot! Doe maar lekker rustig aan. En natuurlijk ben je in shock en zit je te trillen, dat is normaal.

  En wat een dag, vooral voor jou, bij ons ging het ook niet echt lekker vandaag. Het is een pechdag. Heel vreemd. En ik ken dat van het aanvoelen, ik heb het ook vaak.

  ik gaat idd lekker relaxen zo;) en jij ook balen dag dus 🙁 bah!!

 5. Jeetje wat erg! Wat er in Apeldoorn is gebeurd is natuurlijk ook vreselijk.. Wat een dag!
  Sterkte ermee!

  (leuke site heb je trouwens)

  thnx 😉

 6. Jeetje dat was schrikken. Hoe gaat het nu met die slachtoffer die over je kap was gegaan?

  zeker schrikken ja!! en met die man die eind in de 40 is had hechtingen in zijn wenkbrauw en volgens roon ook zijn knieen, en schaafwonden op zijn armen, verder weet ik niet hoe het met die man nu is 😉 heb verder nog geen gegevens van hem aangezien de politie dit allemaal in handen heeft genomen

 7. wijffie sterkte pff jeetje wat zou je geschrokken zijn, je auto ziet er niet uit zo maar dat is vervangbaar 😉 dikke kus

 8. aghh mop na de ene klote bericht ga je al met een kutgevoel achter je lap zitten krijg ik de volgende klote bericht! jeetje schat schrok van je pfff gelukkig mankeren jullie allemaal niks en ja idd grijze dag voor ons Nederland! houd je rustig moppie dikke knuff en kusss lafya

 9. idd een drama dag zeg !!! jeetje dat in apeldoorn was ook vreselijk en dan jullie pfff sterkte moppies

 10. nu snap ik het begreep je smsje niet ken je nagaan hoe ver je was hahah, je was er echt niet bij met je koppie he 🙁 sterkte wijffie en je mannetje en je wijffies ook

 11. aaahh me arme wijffies 🙁 en ja jij met je haagse rotbek hahah die man trok wit weg zeker maar goed van je dat je een x je smoel heb gehouden hahah. doe rustig aan want zo te horen idd krijg je er last van 😉 roontje alles goed verder ?
  nou ga lekker chillen met je hartjes

 12. ooow meis toch 🙁 wat balen!!! sterkte want jij krijgt daar echt last van als je zo doet 😉 in begin heb je zoiets van ach joh maar hoe meer je gaat beseffen hoe….. bel je maar als ik wat kan doen voor je en geef die chicks een dikke knuf!!

 13. DAT MEEN JE NIET en ja je voelt die dingen altijd aankomen!! jeetje rach dat is balen en ja dat word een ja en nee spelletje van wat ik begreep uit je verhaal in je mail;) maar komt wel goed tut
  ga lekker chillen met je gezin bij de mac hebben die grietjes wel verdiend

 14. nou tut je klonk behoorlijk over de zeik aan de foon 😐 en nu vind ik je nog niet alles!! doe je rustig aan schatje ben me rot geschrokken en die pokke bmw van je word wel gemaakt

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.