Quality time met mijn dochter

Quality time met mijn dochter

Elke moeder met meerdere kids heeft denk ik wel met elk kind een keer quality time samen. Ik wel in ieder geval. Ik schreef pas nog dat ik veel met Rashel ben omdat Niomi ook vaak bij haar vriend is. Maar als ik dan met Niomi samen ben is het genieten en daar ben ik heel blij om aangezien we een lastige tijd achter de rug hebben samen ;).

En dan krijg ik natuurlijk de vraag, waarom lastig….nou ik ga het natuurlijk allemaal niet helemaal in detail vertellen maar Niomi en ik hebben onze issue’s gehad samen. Ik de strenge moeder en Niomi de erge puberende puber….nou geloof mij, dat botst en goed ook. Maar we zijn nu op het positieve pad, en ze doet het steeds beter en ik kan nu alleen maar trots op die meid zijn!! Tuurlijk is het nog een puber, maar wel een puber die luistert en zich aan de regels houd :).

Ze hadden vakantie, 2 weken en ja daar maken we dan gelijk gebruik van en zeker toen de zon ging schijnen :D. Hup naar buiten en foto’s maken want dat doe ik graag en Niomi vind het prachtig want dan heeft ze ook weer goeie foto’s voor haar social media hihih.

We hebben beiden zo genoten!! Zowel van het weer als van het samen zijn en natuurlijk de foto’s :D. We hebben er zoveel gemaakt dat ik echt een selectie moest gaan maken om hier op de site plaatsen!!

Ik kan ook echt wachten om weer zo’n dagje te hebben met een van mijn meiden want ja deze fotograaf blijft jeukende handjes houden 😀

Moeders met meerdere kids….hebben jullie ook apparte quality time met jullie kids ?

Ik ben ook steeds meer op zoek naar leuke locatie’s dus als je wat leuks weet in de omgeving van den haag let me know!

8 gedachten over “Quality time met mijn dochter

 1. Heel herkenbaar, maar dat heeft iedere moeder wel denk ik (en vaders niet te vergeten).

  Ja die q-time is heel belangrijk inderdaad! kwestie van goed afstemmen op elkaar 🙂

  Wat een prachtige foto’s!

  Zuiderpark in den haag is ook wel heel tof! Kwam daar vaak toen ik er nog woonde 🙂

  1. thnx! en ja zuiderpark heb ik vlak bij gewoond maar ik ga daar nu niet meer graag heen hahahhaha tijden veranderen meis 😉 is meer een gangsta place to be nu helaas

 2. Ik dacht altijd al: zou Rachel nou ook niet haar issues hebben met gaar tieners. Ik ervaar ook een zware tijd met een puber. Valt zo niet mee…. Maar fijn dat het beter gaat en je quity time hebt met haar.

  1. och je moest eens weten 😉 maar ik gooi gewoon niet alle vuile was op het net hahah. en geloof mij maar als ik zeg dat ik weet wat jij mee maakt 🙂 xx

 3. Heb kinderen waar 8 jaar verschil tussen zit. Dit maakt dat ze beiden quality time krijgen omdat ze beiden een andere fasen in hun leven zijn. De oudste van 22 heb ik ander contact mee dan mijn jongste van 12.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.