Queen of highlights…

Queen of highlights…

Ja zo noemen ze mij hier in huis, queen of highlights. Lezers die mijn al langer volgen weten dat ik een obsessie heb voor die glim dingen haha. En ook elke keer als ik ergens ben in een winkel en ik zie weer een doosje liggen die ik nog niet heb….prima hij gaat gewoon mee :D. En ergste geval koop ik er een stuk of wat tegelijk want hey stel je voor  het is een mega  highlighter en hij is straks niet meer verkrijgbaar hahhaha …..jaaaa denken wij over na ;).
Anyway, ik kocht er weer drie, 2 sticks en eentje van Catrice, die echt heel groot is!


Dat is een flinke!! En ik kan je vertellen dat hij ook een aanrader is! Ik had hem in de winkel al een beetje op mijn arm gesmeerd en toen was het mwa mwa, maar bij thuis komst was het gewoon even een wauw momentje. Hij is niet te als je dat niet wilt, maar wil je hem wel wat heftiger hebben dan kan je hem makkelijk opbouwen.

Dan de sticks. Die kocht ik in een winkeltje in leidschenveen, cheap, maar oh zo mooi zijn ze!

Deze highlighters zijn heftig haha. Een veeg en je glimt goed kan ik je vertellen dus een beetje uitsmeren is wel gewenst haha, nou dat voor 1.80!! Ik doe dit soort sticks meestal gebruiken onder mijn gewone highlighter dus dubbel op zeg maar, maar ik vind het effect altijd wel mooi, maar je moet er wel van houden 😉

En ik kocht nog twee luchtjes, 5 euro….gaat nergens over maar ze ruiken zo lekker en blijven lang hangen ook! Ik heb een kast vol dure parfums maar tegenwoordig blijft zelfs de eau de parfum niet echt lang meer hangen bij mij en dan een goedkoop flesje weer wel…raar he

Black crystal kan je een beetje vergelijken met dior poisson en die andere weet ik het nog niet maar daar kom ik nog wel op terug want het is ook een bekend luchtje.

Kopen jullie wel eens van die goedkope parfums?

7 gedachten over “Queen of highlights…

 1. Goeie tip ! Ik ben gek op highlighter, kan mij niet gek genoeg zijn, af en toe hoor ☺
  Sticks gebruik ik niet , deze moet je dan weer uitvegen en dan veeg ik mijn make-up mee , ik kan daar niet zo goed mee over weg 😛 Maar voor die prijs , top. Ben benieuwd hoe ze bij jou staan .
  Ja ik noem ze fopgeurtjes en vind ze soms verdomd overeen komen . De Wibra verkoopt ze ook , ja ook al wat flesjes meegenomen. En ook een kerst tip😉

  1. Haha top dat je ook van highlighters houd ! En ja die sticks maken voor mij niks uit want gebruik geen foundation of poeder😉 en wibra ook luchtjes ? Even kijken dan😉 en nee met kerst krijg ik altijd echte parfum van hubby, die is niet van de goedkope troep zoals die dat noemt😂

   1. Haha hier net zo hoor , als manlief het verschil niet ruikt , zeg ik niks,en heb ik even een binnen pretje
    Maar mijn ‘ echte geuren ‘ blijven nummer 1 . 😉

 2. Wat een mooie producten heb je weer weten te scoren lieverd! Ben erg benieuwd hoe het je staat ( al je looks zijn top dus daar maak ik me geen zorgen over )

 3. Leuke spullen heb je weer gekocht.

  Goedkope parfums gaan op een gegeven moment anders ruiken bij mij en dat wordt dan een beetje synthetisch. Dus ik ben ermee gestopt.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.